Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cat de fiabila ramane O Tour ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
Daniumfcv
Salut..

Uite o intrebare pentru toti si in special pentru Doru.Am citit pe aici pe undeva.. am cautat acum dar vad ca nu mai gasesc .. ca Octavia Tour ar fi modificata.Cel putin cutia de viteze.. ca acum nu mai este pe cablu ci pe tije si ca ar fi o porcarie..

Cat de urata sa fie aceasta schimbare si cum ar modifica fiabilitatea masinii? Nu rezista ca e proasta? Nu rezista daca o exploatezi sport ?Cam cat ar tine in timp ?
DORU
Sa nu exageram !

Exista cateva repera schimbate, dar de aici si pana a afirma ca Tour este un dezastru e cale lunga. Probleme sunt insa nimic important. Trebuie doar sa te interesezi despre fiecare masina in parte. Si ca sa-ti raspund la intrebare: CV pe tije este numai pe motorizarile 1.4 si 1.6. In rest, CV sunt pe cablu.
Daniumfcv
Nu zic ca e dezeastru insa intr-un topic s-a zis ca masina are CV relativ proasta..eu nu am inteles termenul de proasta.. Proasta comparativ cu altele foar bune nu prea ma intereseaza atat timp cat isi face treaba.
Motorizarile 1.4 si 1.6 sunt cam exact ce imi pot permite eu...asa ca nu voi ajunge la tdi..

Skoda si-a dovedit fiabilitatea pana acum cam cu toate modele lansate dupa 1995 iar pentru mine daca Octavia Tour 1.4 sau 1.6 chiar si cu aceasta cutie ma poate tine cativa ani buni daca am grija de ea.. este foarte bine.Chiar daca nu tine .. si trebuie schimbata daca nu este ceva care sa te lase la fiecare an .. eu zic ca e buna.

Din raspunsul tau Doru , inteleg ca aceasta cutie pe tije lasa de dorit fata de ce este acum pe piata la alte modele sau fata de alte cutii tot din gama Skoda dar nu este ceva la care sa te astepti ca te lasa cand iti este lumea mai draga
DORU
Ai inteles perfect. CV pe tije este mai greu de manuit, dar nu face din masinile Skoda o alegere neinspirata. Dimpotriva.
florin g
QUOTE(DORU @ Oct 15 2007, 03:40 PM) *
Ai inteles perfect. CV pe tije este mai greu de manuit, dar nu face din masinile Skoda o alegere neinspirata. Dimpotriva.

Scuze, sper sa nu fiu foarte off topic, acelasi lucru se intampla si cu Octavia 2 1,4 si 1,6?
DORU
La Octavia 2 nu exista aceeasi problema legata de CV ca la Tour. thumbsup.gif
florin g
Multumesc, Doru, deja intrasem la idei avand in vedere ca nu prea m-am obisnuit nici acum cu marche-arriere-ul de la O2, nu prea reuseam sa-l selectez la inceput, imi intra vit 1... Apropos, dar cutia de pe octavii nu e cea de pe Golf? Parca la acesta R e ca la Pasat, un fel de a 6-ea...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.