Help - Search - Members - Calendar
Full Version: zgomot in climatronic
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
laur71
La revizie am sesizat ca am un zgomot la climatronoic. Au zis ca e ceva simplu si se rezolva repede. Daca am inteles eu bine, este vorba de un motoras din instalatia de climatizare.
Imediat cum am plecat din service, a reaparut zgomotul. Se aude ca un releu de semnalizare dar zgomotul este mai infundat. Undeva in centrul bordului, se aude si cu motorul oprit, doar cu contactul pus. Daca se opreste climatronicul din buton, nu se mai aude nimic, de asemeni si daca e muzica pornita, zgomotul este usor acoperit.
A mai avut cineva aceeasi problema la Octavia Tour?
DORU
Din descrierea ta, nu recunosc simptomele...la ce service ai apelat?
laur71
E vorba de prima revizie care am facut-o la Brady, pt ca de acolo am luat masina. Revizia a fost in primavara, si greseala mea a fost ca am sesizat verbal dupa ce masina era deja in service... dar baiatul care se ocupa de masina nu stiu daca a mai scris in fisa de comanda sesizarea.
DORU
Poti reveni oricand in service pt a rezolva aceasta problema. Pe comanda de service pe care o deschizi mentionezi expres aceasta problema.
In plus, daca vei alege acelasi service, intreaba de mine, astfel ne vom cunoaste si personal. Numai bine !
laur71
Am uitat sa mentionez ca zgomotul nu este permanent, dar apare atunci cind ti-e lumea mai draga, si se aude cind e mai liniste in masina...
Desigur, o sa mentionez pe fisa, acest aspect..
In privinta serivice Brady, nu am nimic de obiectat, poate baietii au uitat sa verifice, pt ca tot verbal am zis si de faruri, ca sint dereglate, si le-au reglat super.
Nu stiu insa cum sta in privinta programarilor. La Craiova am intrebat pentru niste zgirieturi, (pe care le am in urma unei vandalizari cred, desi nu am facut rau la nimeni, mi-e martor Dumnezeu), si mi s-a spus ca peste aprox 2 luni jumate sa vin pentru revopsit pe casco. Asa ca, am comandat un set de reparatie vopsea, pe codul culorii, sa vad ce pot face...
In acelasi timp, am intrebat si de problema cu climatronicul, si am primit acelasi raspuns si pentru constatare.
Ar mai fi o intrebare, oare constatarea si eventual repararea, intra pe garantie?
DORU
Daca masina ta are mai putin de 2 ani de la livrare, da.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.