Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Masina noua vs. Masina sh
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Dr. Feng Shui
Fiecare persoana are anumite principii dupa care se ghideaza in achizitionarea masinii.
Unii doresc sa fie ei primii care ii inlocuiesc foliile de plastic de pe bancheta cu huse, altii prefera sa dea o suma mai mica si sa cumpere un sh.

Este adevarat ca ce este nou este nou. Dar tot adevarat este ca poti gasi un sh (vechime 1 an, 2 , sau chiar 3) foarte bine intretinut, cu service la zi cu care sa nu ai probleme.

Tot adevarat este ca diferenta intre un ,,nou'' si un ,,sh'' sunt diferente considerabile de pret.
Personal am achizitionat o Octavia Tour 1.9 TDI cu 12.600 E , in conditiile in care un auto nou cu aceleasi imbunatatiri duce undeva pe la 15.800 E. (masina are 19.500 km (fab. 2006) si se afla intr-o stare impecabila - miroase inca a nou).

Masina noua sau sh? Aceasta-i intrebarea.
laur71
Masina este inca in garantie, mai ales ca are km putini si doar un an, si daca inca mai miroase a nou... consider ca trebuie sa te bucuri de ea.
Sa o stapinesti sanatos si fara evenimente!
TLS-09
Felicitari pentru masinuta ta. Totusi subiectul nu este specific marcii Skoda ci este unul general si deja abordat. Asadar.....
AlexTM
Nu exista raspuns absolut la intrebarea asta, exista doar argumente pro si contra de ambele parti.
Nimeni nu poate spune ca e mai bine intr-un fel sau altul. Poate fi doar adeptul unei alternative, deci poate spune ca e mai bine pentru el, dar nu in mod absolut. Totul e sa nu dai cu pietre in ceilalti si sa spui "Ia uite, fraierilor, aruncati cu banii de pomana doar ca sa dai jos tu folia de pe scaune, ha, ha" sau "Timpitilor, va luati masini vechi care pot sa va lase oricind in drum" etc, etc ...
Dr. Feng Shui
Propun sa inchidem acest topic intrucat a mai fost discutat. Multumesc
TLS-09
Asta spuneam si eu mai sus.......Il inchidem.Multumesc pentru intelegere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.