Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema nelamurita mondeo 94
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
83ked
Salut ! Am mai postat acum ceva timp o problema la turatia de ralanti !
Motorul are momente cand sta perfect la ralanti (putine momente) iar in rest tremura bordul si sta la 500 rot/min mai ales daca folosesti servo directia sau tii butonul de ridicat geamul si dupa ce s-a ridicat ! Mondeo/18/16v benzina !
NAKSLG
Salutari,problema la tine este supapa de ralanti care se afla deasupra electromotorului si ii prins in doua surube,te coasta cam 3,5 mil.. in functie de furnizor pe original,se schimba usor,sper ca te-am lamurit. BAFTA
83ked
Am schimbat aceasta supupa dar la fel ! Am sa o pun pe tester si gata poate asa aflu mai multe ! Multumesc mult pentru sfat si pentru raspuns !
moga
Sunt mai multe chestii de controlat. În primul rând sá nu tragá aer fals, al doilea, cablurile de la comutatorul PSPS (Power steering pressure switch) trebuiesc verificate( de obicei sunt rupte lângá stecker), al treilea, puctele de distributie sunt respectate confused.gif ai un ralanti mai scázut apoi, KAM-ul (Keep Alive Memory) de bord trebuie citit, . . . aerul conditionat e pornit în momentul "tulburári ralantiului"? . . . ai un pic de lucru' whistling.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.