Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Testare - pt achizitie - Audi A4 2.5TDI Multitronic
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
dehnhaide
Salut confrati motorizati,

Am o mare rugaminte la voi! Intentionez sa achiztionez un Audi A4 2.5 TDI Multitronic din 2005, 112.000Km reali, carte de service, istoric real vazut de mine in baza de date AUDI, intr-un service Audi din provincie. Ideea e ca inainte sa-i dau omului banii pt masina vreau sa ma asigur ca totul e ok cu masinuta. Ea arata f. bine, (in general bine intretinuta cu ceva minusuri pt tapiserie) e adusa din Austria acum 2 luni, insa pt linistea mea vreau sa o testez. Mentionez ca nu am cunostinte de macanica extraordinarea, ma pasioneaza cta de cat fenomenul auto, insa nu pana acolo unde sa incep sa-mi dau cu parerea legat de calitatea unei masini. Deci, intrebarile mele ar fi:

1. Unde (ce service sau persoana - auzisem ceva de ciprian care este meserias in testare) imi recomandati sa merg! Ar fi de preferat sa reusesc sa fac asta poate chiar sambata asta! Eu stiu ca nu dureaza f. mult testarea efectiva insa pana acum la service-urile mari (Midocar, Porsche) sunt cozi de asteptare enorme si nu ma prea primeste nimeni intr-un timp scurt! va rog, nu-mi rcomandati testele din targul Vitan ca nu dau 2 bani pe aia!
2. Ce teste ar trebui sa fac masinii ca sa obtin o imagine cat mai concludenta - pentru linistea mea - legata de sanatatea masinii (mecanice, electronice, etc.)?

Multumesc mult tuturor celor care-si vor rupe putin timp sa ma lumineze si pe mine in problema asta!

Bogdan
Skywalker
Pai in primul rand nu multitronic si fa tu un drive test. O cutie multitronic costa @3500 euro si nu e punctul forte al AUDI aceasta cutie.
juliani46
incearca sa pui un tester pe masina asta, un VAG-COM si poate sa ti spuna si problemele de la cutie ( VAG-COM este numai pentru grupul audi-vw-skoda-seat ) dupa care sa faci o constatare la articulatie si chiar si una vizuala la caroserie, un ochi avizat ar putea sa vada daca este in regula. incearca www.serviceautomobile.ro.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.