Help - Search - Members - Calendar
Full Version: termocupla
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Atyim114537
Buna ziua.as avea si eu o mica problema.am un ford mondeo din '98 1.8 TD ENDURADE 66KW si de cateva zile termocupla imi tot porneste.cum pornesc cu ea si fac 5-6 km imi porneste.indicatoru de apa e normal ba chiar nici nu e in pozitie verticala ci e mai mult inclinat spre rece.asa ceva nu am mai patit decat asta vara cand erau afara 40 de grade si cand am facut cativa km buni cu masina.porneste f des si o tine cateva minute bune cu ventilatu.mentionez ca asta vara mi-am incarcat a.c-ul cu freon care se pare ca mi s-a evaporat<ceva fisura pe undeva dar o luna de zile m-a tinut>si nu imi mai merge si de atunci am observat faza cu termocuplat.as vrea sa stiu daca e grava treaba sau daca pot sa umblu asa cu ea.
Atyim114537
bah da nimeni nimic?nu ma poate ajuta nimeni?
cody-man
Daca esti sigur ca inainte nu mergea asa mult trebuie sa mergi la un tester , dar sa stii ca eu cand l-am luat asa mi se parea si mie ( ca merge cam mult ) insa consultand alti fordisti am vazut ca asa '' face '' toate !
Eu nu-l aud din masina dar sunt sigur ca in mers se decupleaza !
Atyim114537
problema e ca inainte nu cupla asa des.stiu ca de obicei la ford-uri termocuplele lucra mai mult dar a mea chiar are ceva bai ca mai nou cum pornesc motorul dupa cateva minute porneste termocupla.o sa ma duc cu ea la un tester dar parca vad ca ''desteptii''de acolo nu vor stii ce e de facut la fel cum am patit si cu a.c.-ul.ms oricum
cody-man
Du-te si tu la alt service !
Deobicei meseriasii buni nu lucreaza prin reprezentante !
Alex100493
Daca iți pornește și când temp e sub 90 de grade poate fi dus senzorul de temp care cupleaza termocupla. Poți să mergi si asa doar ca o să-ți consume un picuț mai mult!
moga
în ce pozitie se aflá butonul de reglaj al aerului pe parbrise cumva?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.