Help - Search - Members - Calendar
Full Version: service auto cu program prelungit
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia
Razvan-239
Stie cineva vreun service auto pentru Dacia cu program prelungit sau chiar non-stop deoarece nu pot ajunge la cele cu orar normal.
Multumesc!
G e o r g e
nu stiu dar poti incerca sa pui intrebarea pe www.daciaclub.ro
cristianc
E o reclama la radio care spune ca Dacia ofera service non-stop si tractare pentru orice marca de masina. Este dat un numar de Arges!Probabil te trimit ei la un dealer local.
cristianc
E reclama si la TV: Dacia Service 0248.500.500

Iata si preturile :roll:

Procedura de solicitare a unei interventii este telefonarea la numarul 0248.500.500, unde se face localizarea masinii ramasa in pana si un prediagnostic, pe baza informatiilor primite de la client. In functie de gravitatea evenimentului, se face fie o depanare pe loc, fie tractare pina la cel mai apropiat atelier Dacia sau in orice alt loc indicat de client. Cele mai frecvente operatiuni de depanare vizeaza sistemul electric. Nu se fac remedieri pe teren la motor (cele mai complicate), sistemul de frinare sau de directie. De asemenea, se pot tracta si autovehiculele accidentate. Pentru realizarea grilei de tarife, au fost definite doua zone. Zona A se refera la orase: in cazul Bucurestiului, pina la soseaua de centura, iar pentru provincie, perimetrul care cuprinde orasul plus 10 km in imprejurimi. Zona B acopera zonele extraurbane. Timpul mediu in care echipa de interventie ajunge la locul solicitat este de circa 30-40 de minute pentru Bucuresti, 30 de minute pentru celelalte localitati mari din tara si mai putin de o jumatate de ora pentru zonele extraurbane la o distanta medie de 50 km. Serviciul de asistenta este gratuit pentru automobilele Dacia aflate in garantie. De exemplu, pentru o baterie descarcata din cauza farurilor uitate aprinse de sofer se va percepe doar taxa de depanare. Tarifele nu includ piesele de schimb utilizate, iar pentru weekend, timp de noapte si sarbatori legale, tariful se majoreaza cu 25 la suta. Grila de tarifare este prezentata alaturat, preturile incluzind TVA. “L” reprezinta distanta, in km, parcursa pina la locul incidentului.
Tip de interventie Zona A Zona B
L<5 km L>5 km L (km)

Depanare pe loc

Dacia 11 euro 14 euro 14 euro
+ 0.3 eurox2xL

Renault 14 euro 17 euro 17 euro
+ 0.3 eurox2xL

Alte marci 17 euro 20 euro 20 euro
+ 0.3 eurox2xL

Remorcare

Dacia 11 euro 14 euro 14 euro
+ 0.3 euroxL + 0.3 euroxL + 0.3 eurox2xL

Renault 14 euro 17 euro 17 euro
+ 0.3 euroxL + 0.3 euroxL + 0.3 eurox2xL

Alte marci 17 euro 20 euro 20 euro
+ 0.3 euroxL + 0.3 euroxL + 0.3 eurox2xL

Succese!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.