Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme activare-dezactivare airbag dreapta
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Chevrolet
marius113975
Salut!Am si eu o problema,poate ma ajuta cineva care a mai intampinat-o.Am pornit masina ( un Aveo) si la pornire a ramas aprinsa lampa cu lumina de la airbagul soferului.am oprit motorul,am repornit apoi am incercat sa dezactivez airbagul pt.pasager-dreapta.am rotit cheia in pozitia OFF insa incercand sa-l activez nu mai merge.cheia nu mai iese din pozitia ON,nu pot scoate cheia decat atunci cand se afla in pozitia OFF.A mai patit cineva asa?
chevy
Cum dezactivezi tu airbag-ul din dreapta? Ce buton ai? La mine nu este posibil.
Cel mai probabil martorul airbag a ramas aprins dupa o "simulare" a unui accident. Adica ori ai mutat scaunul pasagerului dreapta in mers (cu motorul pornit) sau la spalatorie cand baietii fac curat la interior (asa cum mi s-a intamplat mie). Daca te vei uita sub scaunul pasagerului vei vedeau un cablu galben cu un conector (mufa). El este responsabil pentru problema. Cum se rezolva: te duci in service pentru resetare. Dureaza cinci minute si nu te costa nimic. Cel putin asa ar trebui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.