Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Verificare remapare obd ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
denis111777
Am luat acum 6 luni o octavia 1 model 2002, 1.9 tdi,110cp iar vechiul proprietar mi a zis ca are chip tuning prin remapare obd de la 110-la 140cp.cum as putea sa verific acest lucru si sa aflu daca acest chip tuning exista?
DORU
Faci un drum spre Bucuresti si iti fac eu verificarea.
kenwoodline
QUOTE (DORU @ Sep 12 2007, 04:10 PM) *
Faci un drum spre Bucuresti si iti fac eu verificarea.

Salutare Doru. am si eu o mica intrebare referitor la remapare. ai idee de pret si unde se face? unde am auzit eu .. este in jur de 170 200 euro. da-mi te rog un raspuns. am oct 1 alh de 90 de cai si mi-as dori sa traga un pic mai bine. multumesc frumos!
DORU
Te salut !

Remaparea nu este chiar o joaca de copii, care sa-ti reuseasca in conditii SAFE indiferent de ceea ce modifici...iti trebuie o scoala si ceva talent sa scrii file bune, fara efecte secundare asupra masinii, motorului si a celorlalte componente (turbina, ambreiaj, cutie, etc).

Stiu ca in RO oferta este f mare, dar mai stiu de asemenea ca f putini fac soft DE CALITATE ! Clienti sunt si vor fi mereu din toate categoriile, mai stransi la punga, mai cu dare de mana, mai bogati, sau chiar bogati dar zgarciti !

Toti insa ar trebui sa inteleaga faptul ca SOFTURILE NU SUNT ACELEASI si ca toti le folosesc CERAND SUME DE BANI DIFERITE, ci ca PRETUL UNEI RESOFTARI REFLECTA SI CALITATEA EI !!!

Eu fac resoftare OBD, am inceput cu masinile personale, am stat 1 an sa citesc tot netul pana sa aleg cui ma adresez si nu-mi pare rau nici o clipa de decizia mea ! Masinile modificate imi stau marturie azi. Garantia este pe viata atat pt soft cat si pt manopera. Punerea softului initial este gratuita.

Pt ca nu e locul potrivit pt reclama, iti trimit mesaj privat cu detalii privind modificarile si pretul aferent lor.

Parerea mea sincera este sa strangeti bani si sa faceti modificarea acolo unde exista certitudinea unui lucru bine facut si unde cel care te serveste se poarta la fel de frumos cu tine si dupa ce ti-a luat banii. Eu sunt un astfel de fericit, de aceea si lucrez acum cu si pt acea firma tuning !

Sa auzim de bine !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.