Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noul Fiat 500 - O bijuterie de masina!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
Cipp
Astazi am avut ocazia (si privilegiul) sa admir Noul FIAT 500 live in parcarea de la Teatrul National. N-am reusit sa fac decat 2 poze pe care va invit sa le admirati si voi. Pentru inceput spun doar atat: OAU!



Sorin82761
Si mie imi place foarte foarte mult
si am vazut ca a obtinut 5 stele la Ncap
tare masinuta ...bijuterie
marius68582
In Italia este chiar plin de buburuze deja,si ce este interesant este ca programul "500 wants you" chiar a fost pus in aplicare,in sensul ca nu prea vei vedea o masina stock asa cum pare a fi cea din pozele de mai sus,toate Fiaturile 500 pe care le-am vazut in Italia erau personalizate intr-un fel sau altul.
Fiat este pe un trend ascendent,lucru dovedit si de noul Bravo,daca odata pentru totdeauna calitatea fabricatiei si durabilitatea in timp se va dovedi a fi la aceeasi inaltime cu designul,Fiat va face cu greu fata numarului mare de cereri! biggrin.gif
Hoinar
E super masinuta! Stie cineva cand apare si pe la noi prin showroom-uri si daca apar toate versiunile?

PS: sorry de off-topic, da' stie cineva de ce aia ma-sii nu apare si la noi Fiat Bravo asta nou si frumos? Ca pana mi-am luat Aurisul si ala imi era pe lista, dar din pacate nu l-am vazut nicaieri (in afara de TV sau net). Se lanseaza in Romania sau Fiat nu are nevoie de cumparatori de Bravo in Romania?
mike.omega
Fiatul Bravo l-am vazut pe strada, avea nr rosii de RO, acum mult timp. Vreo 2 sapt cred smile.gif

PS: frumos foc!
Paul46623
Oribila culoare. De ce naiba nu inteleg oamenii astia ca negrul nu se potriveste deloc unei masini din clasa 'mini'? Un albastru deschis, sau rosu, sau verde brotacel, sau chiar alb (extrem de greu de pastrat cat de cat curata, din nefericire) s-ar potrivi la fix. Si de ce n-o fi luat plafon vitrat? E un accesoriu absolut genial.
cod
Plafonul vitrat costa.... Sau poate i-a fost teama ca vre-un pusti cu vre-o piatra ii va face vre-o gaura prin care sa intre ploaia....

Oricum, masina e super simpatica, dar sunt de acord cu tine, negrul nu o prinde deloc.
Paul46623
QUOTE(Daniel104187)
Plafonul vitrat costa.... Sau poate i-a fost teama ca vre-un pusti cu vre-o piatra ii va face vre-o gaura prin care sa intre ploaia....

Pai, din cate stiu eu, in ciuda numelui, pavilionul vitrat nu-i facut din sticla, ci din Lexan sau PlexiGlas (sau ceva asemanator). Deci ar avea rezistenta decenta la busituri. Ca doar oamenii aia de l-au proiectat or fi auzit de grindina...
Sorin82761
Cand sa lansat Grande Punto am vazut prima data masina la Catalin Dezbracatu , acuma am vazut ca noua masina e Bravo deci....cred ca urmeaza sa fie lansat
ValiR
Am vazut si eu un 500 in weekend, la Viena.
Rosu aprins!smile.gif Arata super.
Cred ca e unul dintre cele mai reusite remake-uri(nu gasesc cuvantul romanesc, pe moment) smile.gif Mult mai simpatic decat broscuta VW.
Si cred ca lista de asteptare va creste repede, am inteles ca deja nu fac fata comenzilor...
guerilla
chiar arata bine si o poti cosmetiza dupa dorinte, lista de optionale fiind imensa. pacat insa de preturile astea... is cam de showoff. dar daca bugetul iti permite, atunci e o masina de oras foarte foarte faina biggrin.gif
lucian14
In maxim 1 an o sa reduca puternic preturile...acum e pentru scos ochii smile.gif
kosemy
Am vazut masina pe un trailer, culoare alba..SUPERBA...dabea astept sa apara in showroom-uri!
EPoX
toate ca toate dar aceasta mica bijuterie a castigat premiul CAR OF THE YEAR 2008 biggrin.gif

QUOTE
Fiat 500, Car of the Year 2008


Premiul " car of the year 2008 " a fost castigat de FIAT 500 , anul acesta modelul realizat de italieni spulberand celelalte participante in concurs.

Diferenta dintre locul 1 si locul 2 ( Mazda 2, 325 puncte ) a fost de 60 de puncte ( Fiat 500 acumuland 385 puncte ). Celelalte masini concurente ajunse in finala Ford Mondeo ( locul 3 cu 202 puncte ), Kia cee'd, Mercedes C-Klasse, Nissan Qashqai si Peugeot 308.

Fiat castiga pentru a noua oara acest premiu ( ultimul Fiat ce a castigat acest premiu fiind modelul Grande Punto ), sperand ca vanzarile acestui model sa fie pe masura recunoasterii specialistilor din presa de specialitate internationala ( Juriul fiind format din 58 de jurnalisti specializati din 22 de tari ).

http://www.automotorclub.com/articole/Fiat-500/index.html
Dromichete
[quote name='EPoX' date='Nov 20 2007, 12:44 AM' post='244773']
toate ca toate dar aceasta mica bijuterie a castigat premiul CAR OF THE YEAR 2008 biggrin.gif

Nu te inflama prea tare. Prin 1994 masina anului (masinile anului de fapt) Fiat Brava+Bravo. Urmarea ? Fiasco total dpv. comercial.
Si ele erau frumoase la vremea lor. Sa vedem 500 cum se comporta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.