Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Delcouri de Ford (sau cum sa te superi pe viata)
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Ioan1
Am un Ford Escort 1,4 CL model din 1990. Am vrut sa schimb filtrul de benzina (era mai mult un moft de-al meu, voiam fara motiv sa pun unul nou) dar mecanicul la care am fost nu a reusit sa desfaca un surub care se invartea in gol. Asa ca a "bruscat" interiorul masinii mele pana a reusit sa smulga(!!!) firele din delco. Pana aici, destul de nasol. Faza mai nasoala a inceput cand firele cam improvizate din delco s-au rasucit in jurul rotorului si s-a rupt o bucata dintr-un senzor. Cu senzorul schimbat nu mai porneste masina...
Si aici vine intrebarea: are cineva idee de unde as putea cumpara unul la mana a doua? Sau exista delcouri compatibile (pe alte tipuri de masini)? Sau si mai si: se poate face o schimbare, in sensul sa montez un alt tip de delco, oricare dar nu electronic? Si ultima intrebare, care trebuia sa fie prima, are cineva de vanzare un delco de Ford cu injectie monopunct electronic?
Daca puteti sa raspundeti la macar una dintre intrebarile de mai sus, va rog sa nu ezitati (sunt disperat) si sa-mi raspundeti la e-mail ioanciama@rdslink.ro sau tel 0722683362. Va multumesc anticipat!
Catalin7
Ioane, ce ar trebui tu sa faci ar fi sa-i pui individului masina "in brate" si sa-l trimiti sa schimbe delcoul. Daca nu se pricepe sa nu se bage neica. A gresit, sa plateasca!
Ioan1
Ar fi foarte simplu, nu? Dar raspunsul nu ma ajuta cu nimic, sa zicem ca tipul a plecat din localitate... iar delcoul nu. E la mine in portbagaj, tot stricat.
Catalin7
Ioane, te inteleg....asta-i invatare de minte sa stii. Sa te mai duci la mecanici din astia particulari....
Si eu am patit-o. Am pus set nou la un meserias din asta. Dupa care am plecat in tara in concediu. Nu am ajuns decit pina la Buzau la ai mei. Pe drum a inceput sa scirtiie ceva pe la motor. Cind ma uit, rampa de culbutori uscata!
Ma duc la service si constatare - nu desfundase canalul de ungere din bloc....
Buuunnn.....desfacem motoru' si mai descoperim ceva: 2 bolturi aveau joc si mi-au raschetat 2 camasi de cilindru. Rezultatul = Camasi noi (un set ca la bucata nu am gasit), set de bolturi noi, garnitura de chiuloasa, garnitura de baie, etc., etc....bani dati din nou....nervi....concediu....eeee asta-i concediu?
Da' stiu macar ca mi-a facut baiatu' de la service motoru' de nici nou nu a fost asa! pui paharu' cu apa pe capac la culbutori si nu tremura apa in el!!
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu delcou pentru masina ta. Oricum am inceput sa intreb in stinga si in dreapta. Daca aflu ceva te anunt!
Bafta!
rudolf
Exista un magayin de piese second hand prin Fundeni, are turkul de toate si preturile sunt acceptabile. Cum vii din oras (Colentina) treci podul din Fundeni si faci imediat dreapta. Este pe o straduta mica dar sigur o gasesti, daca nu intreaba la vulcanizarea de pa sosea. Bafta.
Ioan1
Merci tare mult, dar ar fi o problema: eu locuiesc in Arad... Dar dupa cum merg lucrurile ar fi foarte posibil sa caut prin Bucuresti, daca in zona asta a tarii nu gasesc nimic.
Ioan1
Multumes la toata lumea pentru sugestii. Pana la urma am gasit in Timisoara la o firma de dezmembrari. Ca informatie pentru cei interesati, tipii de acolo mai au o bucata. Pretul de magazin este 800 euro, la mana a doua 75 euro.
horatiu4
am eu delcouri la kg nu altceva de fapt unde lucrez fa o poza si puneope forum sa vad ce model este sau suna la0724508533 sa iti spun unde sa vii in bistrita ca sa cautam
Eliptic
Ioane , de OJPC nu s-a auzit la voi ?
Ca si meseriasii de 2 lei pot fi controlati si beliti daca le face cineva reclamatie .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.