Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Schimbare turbina Audi A6, model 2004
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Bogdan92917
Salutare! Sunt intr-un mare necaz si as avea nevoie de parerile voastre. Am un Audi A6, 1.9 TDI, model 2004, cutie tiptronic,etc.
Cu cateva zile in urma in timp ce mergeam cu masina, dintr-o data am simtit o scadere a puterii motorului si incateva secunde mi s-a aprins un bec martor de pe bord (cel care simbolizeaza un motor portocaliu). Am fost cu masina la service iar cei de acolo dupa ce au facut o diagnoza a motorului au spus ca turbina este dusa si trebuie schimbata neaparat. Undeva pe in partea dreapta a motorului era mult ulei scurs pe la o supapa. Cel de la service mi-a spus ca nu sunt sanse sa o reconditionez pe cea veche.
A mai patit cineva asa ceva? Sunt oare cauzele acestea reale? Daca da... cam cat costa o turbina noua?
Astept opinii...si va multumesc anticipat.
Alexandru
Inainte de a cumpara o turbina noua, vezi daca nu cumva se poare repara. De regula, pentru turbinele VAG exista kituri de reparatie, inclusiv lagarele...exista service-uri care repara asemenea turbine, iar pretul reparatiei e cam 15-20% din pretul unei turbine noi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.