Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mondeo cu sau fara alarma ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Potzocul
salutari dragi posesori de forduri! am citit in manualul masinii mele urmatorul lucru: la actionarea inchiderii duble se activeaza automat si alarma anti furt sau cum o fi ea... ei bine eu am vrut sa o verific si am ramas dezamagit! am procedat in felul urmator am deschis una dintre usi, am apasat senzorul acela de la inchizatoare(cel aflat pe caroseria masinii) am blocat usile, am mai apasat odata butonul de inchidere de pe telecomanda, luminile de avarie au palpait (semn ca toate usile sunt inchise si a fost activata alarma) si am dat drumul la respectivul "butonas" si surpriza! NIMIC! ca si cum nu as fi facut nimic la ea :bash: de ce? exista posibilitatea sa fi anulat eu cumva alarma? sau nu am apasat eu pe butonul adecvat? sau exista si alti senzori?(daca da, banuiesc ca inchiderea dubla nu se mai realiza) daca voi stiti vreo modalitate de testare, va rog sa imi spuneti si mie, sa stiu cum imi canta masina in caz de ceva :evil: sa nu ma bucur ca o sparge pe a vecinului si sa fie a mea cea in cauza biggrin.gif
Potzocul
sad.gif chiar nu are nimeni habar de chestia asta? ok in cartea masinii scrie ca are alarma dar totusi, vreau sa stiu daca functioneaza, daca nu sa imi pun una ,,,
Ovidiu113209
Salut,
"alarma anti furt" nu este o alarma in adevartul sens al cuvantului (deoarece nu suna nimic), este mai mult un sistem antifurt care, din cate am citit eu, blocheaza electrinic motorul (antipornire) si din cate am testat se blocheaza usile antideschidere (testat).

Daca citesti cu atentie in cartea tehnica (la programarea alarmei) vei afla ca sunt 2 tipuri de funcionare a "alarmei", insa din fabricatie, mondeo nu vine cu o alarma propriuzisa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.