Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Clima !!!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Florin82882
stiu de la cineva ca at cand merge clima pe rece consuma 1 l / ora. akum eu daca vreau sa tin pe cald...imi mai consuma ceva? ca doar caldura vine de la motor. de la ce grade pot sa dau cald clima si sa nu mai consume??? eu am dublu climatronik. aeru care vine din fata masinii nu poate niciodata sa intre pe gaurile de aerisire decat daca tin clima pornita. eu de exemplu as vrea sa vin aeru din fata masinii (din vant) dar nu merge. stiti voi alta solutie. cine poate sa-mi explice. va multumescclima[/b]
MotorHead
Ar trebui sa ai un buton pe care scrie Economode, sau ceva asemanator. Cand e butonul ala luminat, clima nu functioneaza.
Florin82882
multumesc frumos !!! deci pot sa stau cu clima pornita de fapt sa imi apara pe ecran akolo si daca scrie economode...asta inseamna ca vine aeru din fata...si clima nu consuma. multumes mult !!! sper sa fie asa
MotorHead
Pentru putin smile.gif Asa scrie in manualul GTI-ului meu, daca butonul ECON e aprins clima nu functioneaza, si cred ca asa e la toate VW-urile.

Ti-am trimis un PM.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.