Help - Search - Members - Calendar
Full Version: explozie de pneu si totusi nu a fost
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
ghiuta112343
AJUTOR. Am avut neplacerea ca sa aud o explozie ca de pneu urmata de zgomotul caracteristic mersului pe geanta.Acest fenomen s-a produs cind aveam 135km/h.Dupa ce am oprit pe dreapta am constatat feicit ca nu am pana. Fericirea a fost de scurta durata, a crescut consumul fff mult(peste 10l/100km).A fost la serviceul reprezentantei ford din bacau si dupa ce s-au tot uitat pe la motor i-mi dau verdictul ca nu au program in calculator pt Ford mondeo td 1,8 an de fabricatie 1995. Daca a mai avut cineva acest fenomen il rog sa-mi spuna si mie ce a facut. Multumesc ffff. mult.
Mariustom
Ai încercat să dai roata jos ? A fost pe față, pe spate ?
Pe lângă creșterea consumului, nu-ți trage într-o parte ? E posibil și ca un rulment de la roată să-ți frâneze, sau altceva.

Sau, la motor să fie ceva ce să-ți crească consumul blush.gif blink.gif
Leo111991
acelasi lucru m-i sa intamplat si mie dar nu a implicat consum de benzina...sau altceva.aveam cauciucuri noi pe spate si probabil ca la vulcanizare nu sau lipit bine pa jenti si in mers la o viteza destul de mica dar pe o caldura sufocanta am auzit un zgomot puternic in spate(o bubuitura).am coborat si la fel ca si tine nu am constatat nimic .in plus inainte de asta la intre 110 si 120 km/h masina avea o usoara trepidatie cu toate ca rotile eru ehilibrate si unghiul reglat iar dupa aceea gata ..a disparut.
danmatyas
probabil atunci s-a asezat guma pe janta mai bine smile.gif
Mariustom
După zgomot da, și eu cred că s-a așezat guma.

Doar că, mă derutează creșterea consumului blink.gif
ghiuta112343
nu am nici o roata infrinata.Zgomotul de explozie s-a auzit in fata la motor.Cit priveste faptul ca s-a asezat cauciucul pe geanta..... cam da de gindit.De ce s-a mai auzit si filfiiala asemanatoare mersului pe geanta?Si apoi de ce a crescut in halul asta consumul?
booneK9
Imi dau si eu cu parerea ... nu trageti.
Zici ca zgomotul a venit de pe la motor...
Sigur nu ti-a pocnit vreo curea? Sau sa se fi spart vreo fulie la cine stie ce, urmata de frecare cu alte piese? Ai cercetat compartimentul motor?
Doar o parere de nespecialist...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.