Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ford Verve, viitorul aspect al Fiestei
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
_Theo_
http://www.automarket.ro/stiri/verve-conce...iesta-5656.html

conceptul pastreaza noua tendinta de design introdusa de modelele, recent lansate, Mondeo si S-Max. Cu siguranta versiunea de productie care va fi prezentata anul viitor va pastra doar cateva elemente regasite pe Verve.

La exterior conceptul impresioneaza prin designul agresiv subliniat de grila fata foarte mare, eleronul atasat de portbagaj, blocurile optice spate de tipul LED si spoiler-ele foarte rotunjite. Noul concept impresioneaza si prin acoperisul panoramic vitrat care insa nu va fi regasit si pe versiunea de productie. De asemenea viitorul Fiesta nu va copia grila fata foarte mare si linia geamurilor care nu ofera o vizibilitate prea mare pentru locurile din spate.

Este de asteptat ca lungimea noii generatii sa fie tot de 3.90 metri, aceeasi cu a actualului model, insa latimea va fi probabil cu cativa centimetri mai mare pentru mai mult spatiu in habitaclu. La interior Ford pregateste un design inovativ al bordului, cu instrumente multi nuantate, dotari mai generoase si finisaje de calitate superioara.

Sub capota, Fiesta va imprumuta propulsoarele vechii generatii, cel mai probabil unitatea pe benzina de 1.3 litri si 60 de cai putere si motorul diesel de 1.6 litri si 90 de cai putere. Este de asteptat ca noua generatie sa primeasca si un propulsor 1.6 Ti-CVT capabil sa dezvolte 115 cai putere.
air_wolf
este doar conceptul, daca viitorul fiesta va arata asa, il halesc surub cu surub.
Cipp
Jumatate peugeot 307, jumatate citroen c4...
Paul46623
Ce-i cu gauroiul ala din bot? Arata extrem de aiurea.
Laurentiu_007
Nimic impresionant.
Un concept a la Mazda.
Iulian HondaFan
e plin de critici de design pe-aici biggrin.gif ... mie mi se pare destul de individualizat, poate masca aia din fata ar putea fi ajustata. conceptul este finalizat si va fi prezentat la Auto Show-ul din Frankfurt de luna viitoare. schimbari sunt posibile dar probabil nu vor fi semnificative.

probabil Craiova va fi una din uzinele unde acest inlocuitor al Fiestei va fi produs. este de asteptat sa existe si o versiune asiatica ( atat Ford cat si mazda) si una americana ( in prezent Ford nu vinde nimic in segmentul asta in America de Nord si e un segment in care Toyota, Hyundai, GM si Honda au inceput sa vanda foarte bine).
Popescu91011
Pare o masină frumoasă, cât despre elementele care se aseamană cu cele ale altor modele, e cam greu azi să fii 100% original, de undeva tot te inspiri. Dacă o luăm așa, mâine-poimâine o să apară unii care să strâmbe din nas: "ce, iar o mașină cu roțile rotunde? Mi+ar place una ceva mai originala!" biggrin.gif
Stefan80241
Din cate am mai citit si cautat si eu, adevarul Fiesta (care se pare ca va avea si numele schimbat) o sa arate cam asa:
Stefan80241
Si fata:
Lucas
Liniile imi plac foarte mult dar spoilerul din fata nu prea. Parca o face sa para S.U.V. Sau poate din cauza unghiului din care s-a facut poza pare asa , si de fapt in realitate nu va arata asa. Oricum e mai mult decat ok. Dar acuma nu mai stiu ce sa cred blink.gif Care va fi Verve-ul ? Se va porni de la primul proiect ? sau va arata ca si al doilea ? Cel mai plauzibil este al doilea care l-a prezentat colegul forumist desi parca mi-ar placea sa faca un model din primul proiect ( ala cu linkul ).
ValiR

Daca aproximativ asa va arata viitorul model Fiesta si s-ar fabrica la Craiova... ar fi chiar interesant smile.gif
http://www.netcarshow.com/ford/2008-verve_sedan_concept/
ValiR
Au aparut si pozele cu varianta de serie:
http://www.netcarshow.com/ford/2008-fiesta/
Poate nu o sa mai aiba asa multe probleme ca actualul Fiesta...
De aratat, arata ok.
La interior bordul pare sa aiba destul de multe imbinari, tinand cont cum sunt drumurile noastre, sunt
multe locuri unde ar putea apare zgomote in timpul rularii pe drumurile proaste.
La modelul asta sunt curios cum vor sta cu calitatea fabricatiei si fiabilitatea.
Paul46623
Linia generala pe stil francez se vede din avion. teehee.gif
T u d o r
Iar volanul e furaciune de cea mai joasa speta dupa Honda. biggrin.gif

Oricum, pare sa fie ceva de genul C4, cu un coupe interesant si cu siguranta un 5-doors cuminte si util.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.