Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pompa benzina???
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
bogdan26955
dragi prieteni

Asteptand o parere buna...va spun ca am de 10 zile un cielo din 96 la mana a 5-a. Are un suierat care incepe cand porneste motorul...si oamenii mi-au spus ca e pompa. Acum vreau sa plec cu masina in concediu, cu copilul si mama si fac cam 1000 km. SA iau una noua de 3,8 mil??? cat o fi garantia la ea si manopera...? o pot duce la orice service...?
apoi daca cumpar o pompa second si o iau cu mine...just in case..... Daca raman in drum pot s-o fac eu.....sa-mi spuna cineva la telefon cum....!?
Am mers cu suieratul....vreo 250km...si masina merge...cine stie cat o fi mers si fostul proprietar...? are pompa simptome inainte sa se arda...?

Dati fratilor o opinie....ca luni am plecat...si va multumesc anticipat....
Drumuri bune la toti...
cristianc
Ca sa schimbi pompa de benzina:
scoti borna minus dela acumulator
ridici scaunul din spate si mocheta podelei
scoti conectorul si conducta de benzina dela pompa
Pe pompa ai 6 suruburi de prindere si un motor electric . La cea SH motorul trebuie sa mearga ca altfel pompa nu e buna de nimic! Atentie
Dupa care se reiau operatiile in sens invers!
cristianc
Sper sa ai traseu fara probleme!
V l a d
Sfatul meu e sa cumperi una noua si sa te duci la service sa ti-o schimbe. E o operatiune care dureaza maxim o ora si mai bine sa fii sigur decat sa ai probleme pe drum. Nu te sfatuiesc sa schimbi tu singur pompa decat daca te pricepi bine la masini. Gan deste-te ca umblii direct in rezervor si Doamne fereste faci un scurt sau nu legi un furtun cum trebuie si mai departe nu mai zic nimic ca se intelege de la sine.
Bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.