Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lant-curea, care motoare?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
ion95129
Bun gasit

daca intrebarea mea nu isi are locul aici rog adminii sa mute discutia in alta parte.
Stie cineva ce motoare de la opel (astra ,vectra) construite in acest an au distributie actionata prin lant?
Vreau un opel nou dar neaparat fara curea!
Multumesc mult
Alex112271
Salut! din cate stiu eu, distributia pe lant, la opel, este la motoare de la 2000 in sus.
ion95129
Eu stiu ca motorul de 2000 este pe lant pentru ca am avut. Ma intereseaza insa noile motoare de pe noile masini. Ma refer la motoarele de pe astra si vectra construite dupa 2006.
adrian4u82
Foarte bun topicul..... chiar am o mare curiozitate sa stiu daca astra 1.4 twinport 90 cp are curea sau lant.... sad.gif :scratchchin:
Stie cineva?
Filip101116
1.3 CDTI si 1.4 benzen au distributia pe lant
chevy
Din spusele unor baieti de la reprezentanta si eu confirm ca 1.4 twinport de 90 CP si 1.3 CDTI au distributia pe lant. Cred ca sunt si singurele.
ion95129
seara buna
Eu nu pot decat sa va cred pe cuvant insa chiar sunt in ceata. Am o colega de serviciu, are astra 1.4 twinport, cutie automata si culmea, are curea. Posibil sa fie motor de 1.4 in doua variante lant si curea? Ca o paranteza, vreau sa imi iau masina noua si nu vreau curea la distributie pentru ca am vazut un motor ......dupa ce s-a rupt cureaua..... Nasol de tot...
Multumesc pentru raspunsuri, stima maxima!
ionut83652
cam asa e cu cureaua daca nu o schimbi la timp!da nai vazut ce frumos e sa schimbi lantul !cica la 300 mii vine schimbat lantul !bene ca merge peste 500 fara probleme dar cand e vb de schimbat te duci scot baetii motorul si tu poti sa pleci cu caroseria! ca sa nu vb de costurile manoperei si ale pieselor!iar daca ai de obicei grija de masini nici no sa uiti sa schimbi cureaua!si asa ca discutie o cura care trebuia schimbata la 120 mii sa rupt la 400 mii !deci sa fim realisti!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.