Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Diagnoza Auto
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Marcel112073
De unde as putea sa fac download sau sa cumpar programe pentru diagnoza auto???[/b]
James Kilowatt
http://www.efilive.com/
http://www.scantool.net/ - te duci pe software si ai de ales, si free si comercial.

emule, insa noi nu incurajam asa ceva

ebay, unii vand si harti pentru tuning iar preturile sunt modice, insa parca nu as risca sa le folosesc... cel putin pana nu sunt beton la teorie sa stiu ce efecte are fiecare parametru... smile.gif
Marcel112073
Multumesc pt informatii. Nu inteleg ceva: "omule noai nu incurajam asa ceva"...
HalbaSus
Nu era "omule" ci "emule", emule e un program... un fel de torrent sau DC sau alte file-sharing-uri... deci... noi nu incurajam asa ceva.
Alexandru
QUOTE(Marcel112073)
De unde as putea sa fac download sau sa cumpar programe pentru diagnoza auto???[/b]


Ia-ti mai intai calul si abia dupa aceea potcoavele... Chiar daca gasesti programe, nu le vei putea folosi fara a avea si o interfata de diagnoza compatibila cu acestea. Exista multe tipuri de interfete si diverse programe de diagnoza...nu toate sunt compatibile intre ele.
Bogdan104277
Daca iei softuri de diagnoza de pe aiurea poti sa ai surpriza "placuta" sa bati campii cu reparatie. Sa ma explic - citeste aiurea coduri de defect si in loc de un de fect la un senzor de presiune pe rampa comuna, sa zicem, te tirmite sa verifici senzorul de pozitie al supapei EGR sau turbina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mucncesti de-ti dai palme si degeaba. biggrin.gif
Asa ca mai bine dai un ban da' stai in fata. Fara chestie de reclama - unii din cei buni in domeniu sunt ACTIA - astai fac si pentru marci consacrata dar fac si multimarca. Avantajul este ca au experienta, iar partea hardware este unificata cum trebuie. In felul asta nu ai surprize ca citesti coduri de defect aiure sau nu interpreteaza eronat parametri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.