Help - Search - Members - Calendar
Full Version: oglinzi incalzite
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Leo111991
cu EBD-ul m-am lamurit(nu stie nimeni)dar cu oglinzile incalzite cum este?cum activezi incalzirea?si inca ceva...nu se deschide portbagajul de la butonul din interior.sa fie vreo siguranta sau contact imperfect?

am uitat sa precizez...mondeo tddi 2001 trend
Cezar88196
Si eu am mondeo 2001 tddi cu oglinzi incalzite. La mine cand dau pe dezaburirea din spate porneste si incalzirea in oglinzi (sunt pe acelasi contact.
Mariustom
Dacă nu ai buton separat (și nu cred că ai), activarea încălzirii oglinzilor se face odată cu dezghețarea/dezaburirea lunetei (cum a zis și Cezar).

Pentru a nu preciza de fiecare dată marca și modelul mașinii blush.gif , indicat este s-o treci în semnătură whistling.gif :scratchchin:

Și, poți folosi butonul "Edit" din dreapta sus, când vrei să completezi ceva într-un mesaj. blink.gif
Leo111991
multumesc cred ca asa este.am sa va spun cand vine iarna
danmatyas
asa este cum zic colegii de forum. Se porneste incalzirea in oglinzi cand dai drumu la dezaburirea lunetei. Poti folosi aceasta functie si in alte anotimpuri nu doar iarna. De exemplu cand ti-s umede, dupa o ploaie. Daca dai drumu se usuca si ai mult mai mare vizibilitate in ele. Da-i drumu la incalzirea in oglinzi, lasa-le 5 minute si apoi pune mana pe sticla sa vezi daca "functioneste" smile.gif
Leo111991
multumesc .asa este am incercat azi si se pare ca merge incalzirea. biggrin.gif
danmatyas
smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.