Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intra greu
Masini.ro Forum > Administrare > Admin www.masini.ro
Daniel65671
Astazi am observat cel mai des la deschidere ca imi apare scris ca pagina nu exista pe acest server (sau cam asa ceva) si chiar in cursul schimbarii paginilor.

Dand inapoi problema se repeta si la paginile vizionate sa nu le mai afiseze si trebuie sa o iau de la capat.


Mi-ar face mare placere sa puna cineva surbelnita pe el. Multumesc.
A K U
Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, ca sa nu mai vorbesc de problema cu emoticoanele despre care s-a mai vorbit pe aici si cu o adaugare: au fost cazuri cand am facut click pe iconita si nu s-a intamplat nimic. Care-i treaba?
mike.omega
Nu raspund de harware dar la partea cu iconitele eu am observat ca uneori sa incarca mai greu decat restul paginii. Si daca dai click, ea apare dar mai tarziu biggrin.gif
Mariustom
Completare: și, pe lângă faptul că se încarcă greu iconițele, una (cel puțin), nu-i la locul ei.
Dovada: eu pun "help" și-mi apare :help:

:bash:
A K U
Jur ca dracosu' asta de soft e viu! Scriu mesajul si nu-i mai fac copy (de sila :bash: arghhh, mi-a facut chiar acum, cand am bagat emoticonu' asta) ca sa pot sa fac paste dupa aia daca dispare. Numai cand nu copiez mesajul imi dispare (dar nu intotdeauna) in momentul in care vreau sa inserez fatza. Daca dau copy, in momentul in care bag iconita, nu dispare mesajul niciodata! Feriti-va, mind reading software! :wtf:
Daniel65671
E la fel de greu. Dar am descoperit o portita: eu intru pe la alt subiect oarecare (de ex. masini noi) si apare prima pagina de unde iau forumul (la intrebari biggrin.gif )
A K U
Azi mi-a cerut de 3 ori, la 3 conectari diferite, username si password in conditiile in care am activat autentificarea automata de prima oara :bash: Si nu stiu de ce mi-a cerut-o si prima oara, in the first place. Devin enervante aceste mici rahaturi.
A K U
Alooo, ma scuzati ca va deranjez. Sunt io, cu problema de mai sus. De ce-mi cere sa introduc iuzarneimu' si pasuordu' de fiecare data cand intru pe forum, in aceeasi zi, chiar daca am bifat 'autentifica-ma automat'? Stie careva sau "e de la el"?
mike.omega
Eu cred ca e de la tine. E vorba de ceva setari de cookies smile.gif
A K U
Nu am umblat la nici un fel de setari ale calculatorului. Never mind. Thx.
A K U
Sambata dimineata, 8.30, singurul utilizator inregistrat prezent pe forum. Unde-ati plecat toti, ca afara ploua si e frig? Se aude ecoul si e cam creepy biggrin.gif
Mariustom
Să fii tu sănătos de câte ori "navighez" pe forum singur, la ore mici sau dimineața devreme biggrin.gif
arigato.gif :wave:

Și, sunt convins, și alții la fel pățesc. Că doar n-oi fi eu mai cu moț blush.gif biggrin.gif
AlexTM
QUOTE(mike.omega)
Eu cred ca e de la tine. E vorba de ceva setari de cookies smile.gif

Mi se intimpla si mie de vreo 2 saptamini, dar de la lucru. E a naibii de enervant mai ales daca am scris un mesaj lung si cind sa-l trimit, imi cere user/parola. Dupa care, evident, mesajul s-a dus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.