Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Logan
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Gigi109271
salut! deschid topic nou ptr problema pe care o am...acu 4 zile am fost cu masina la revizie si dupa sistemul dacia cand am ajus in fata usii servisului am oprit lasand masina pornita ca sa vina ,,nenea ala sa ia masina sa o duca inauntru,pana aici toate bune da in momentul in care s-a urcat in masina a dat la automat desi aceasta era pornita :bash: va dati seama ce zgomote s-au auzit din motor...boul draku nici nu-si dadu-se seama ca masina avea motorul pornit.... acu la 4 zile am inceput sa am probleme la pornire(zgomote ,pornire mai grea) si sunt sigur ca-i de la electromotor ca nu-i prima masina pe care o am. O sa ma duc maine la service sa mi-l schimbe pe garantie da problema e ce fac cu dobitoku sa-l reclam??? am auzit ca nici permis n-are :boxing: si mai si pune mainile pe masinile altora... :bandit:
cody-man
Sa nu mai zica unii carcotasi ca nu e silentios loganu'
Teoretic daca iti este bun contactul nu poti da la automat a doua oara decat daca dai cheia inapoi si abia dupa aia sa dai la automat !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.