Help - Search - Members - Calendar
Full Version: am o probelema
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
denis111781
salut st nou pe aici si nou in lumea soferilor .am luat o octavia de 4 luni si am facut schimbul imediat dupa e am luat-o cand am luat o.dupa asta am mers 4 mii de km si la bord cand pornesc imi apare SERVICE 1500 DE KM cu toate ca eu am mers decat 4000 de km.m am informat si din carte si am costat ca la dealerul de unde am facut schimbul nu mi a resetat.ce se poate intampla in cazul asta atunci cand o sa ajung la SERVICE 100 DE KM?am incercat conform manualui sa resetez dar nu am putut sau nu a mers.se intampla ceva rau cu masina in cazul asta? pls help me
Hoinar
Salutare, din cate stiu e doar un martor luminos care te anunta ca la un nr anumit de km (x..) trebuie sa ajungi la service pt revizie. Nu face nimic altceva.

Afla si tu la cat timp trebuie facuta revizia la masina ta si cand a fost ultima revizie facuta. In rest nu se intampla nimic, doar te lumineaza smile.gif. Daca te deranjeaza mergi la un service sa-ti reseteze martorul.
serestely94734
Cu cati km ai cumparat masina?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.