Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fumega la rece (TDCI)
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
pista111695
de curand mi-am luat un ford mondeo 2002 TDCI 2.0. La pornire cand e motorul rece scoate un fum alb abundent. In trafic, cand e motorul cald nu scoate fum deloc. Daca stie careva cauza rog sa ma ajute.
dascaliac111720
E posibil sa fie pe linga injectoare si senzorul de la axul cu came.Daca vei gasi cauza te rog trimite-mi si mie un mesaj.Vezi ca ti-am trimis un mesaj privat.
danmatyas
e normal sa scoata fum alb cand e rece motorul. la fel face si al meu.
Potzocul
Aleluia! de ceva timp am observat ca si la mine scoate fum alb la pornire, cam cateva galeti de fum. cand am vazut prima data am zis ,,, cine stie,,, dar apoi am vazut in repetate randuri m-am cam alarmat. am deja cateva probleme cu masina si chiar nu lipsea inca una tongue.gif ma bucur ca si la voi scoate fum biggrin.gif eu ma gandesc ca poate fi de la condens ... sau ... asta era pe vremea daciilor?
ionut83652
UN PIC DE FUM LA RECE SCOT TOATE MASINILE ACUMA DEPINDE DACA DUPA CE APA URCA LA 90 GRADE MAI SCOTI FUMUL ALA !PAN LA 90 DE GRADE NU E RELEVANT !
geyer
nu cumva merge si intrerupt motorul cateva secunde? dupa aceea isi da drumul si merge bine, fara fum?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.