Help - Search - Members - Calendar
Full Version: intreruperi in mers la 2000 de turatii
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
dascaliac111720
Am un ford mondeo TDCI131cp, intrerupe in mers la 2000 de ture si in special in viteza a 4a.Am schimbat toate 4 injectoarele si furtunul gros de la EGR si nici o modificare.Dimineata cind o pornesc scoate la inceput un fum alb-albastrui (putin timp) si binenteles are si fluctuatii de turatii (tot putin timp).Poate stie cineva un service bun sau un mecanic bun? Am fost si la reprezentanta dar am primit un raspuns cu totul aiurea!!!!! mi-au spus ca s-ar putea sa fie volanta??? dar nu vad ce legatura ar avea intreruperile motorului cu volanta??? dar ce sa faci asa sunt specialistii nostri cu tot felul de testere si tot degeaba!!!!
Poate stie cineva care sunt simtomele cind este dus senzorul de la axul cu came???
Potzocul
scuze! dar nu am citit postul tau, am dat reply la mp inainte sa citesc aici... acum vad doar k ai schimbat deja furtunul si injectoarele. de aici incolo nu te pot ajuta. imi pare rau!
ionut83652
POATE FI SI VOLANTA DAR CAM GREU AM VAZUT LA UN FOCUS VOLANTA AFECTA MERSUL MOTORULUI DAR DOAR CATEVA SECUNDE LA PORNIRE NU SI IN MERS VEZI UN TEST SI VESI DAC TURBO ,EGR,INJECTIA LUCREAZA IN PARAMETRI NORMALI!CAT DESPRE SENZORUL DE LA AXUL CU CAME IESE PE TESTER!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.