Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miros urat AC Octavia 2
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 2
Cristian85286
Stie cineva cum se poate pulveriza solutie pe vaporizator pt indepartarea mirosurilor urate??? Am cumparat solutia necesara dar filtru de polen e sub torpedou si pulverizarea nu cred ca e eficienta daca se face de jos in sus(la golf/bora filtru e langa stergatorul din dreapta si operatiunea e mai simpla).Mirosul se face simitit mai ales cand Climatronicul e pe Econ.
F L O R i N
Parerea mea este sa schimbi filtrul de polen.
Cristian85286
Filtrul de polen e nou si mirosul nu a disparut. :evil: Am folosit solutia de Bionet A15 la un VW Bora si mirosul a disparut, dar la Octavia 2 amplasarea filtrului e diferita(sub torpedou). Astept sfaturi cat mai urgent k sa nu ma intoxic in masina. biggrin.gif
Kry_Sty
ai putea sa tii climatronicul pe off ca sa nu te mai intoxici cu mirosul biggrin.gif
Cristian85286
Buna gluma :evil: dar chiar cu clima pe off tot vine putin miros nasol. :puke: Sper k urmatorul sfat nu va fi acela ca trebuie sa vand masina. biggrin.gif
Radu97668
si eu patesc acelasi lucru. pe econ se simte cateodata un miros urat; am schimbat filtrul de polen dar nu a avut niciun efect; banuiesc ca ar trebui curtata si instalatia sau ceva de genula sta; cum nu prea merg cu climatronicul pe econ, nu ma deranjeaza prea tare. ca sa nu iti mai intre aer in masina, chiar daca opresti climatronicul, inainte de a-l opri da-l pe recirculare.
Cristian85286
La Octavia 1 e mai usor de curatat;cauta pe forumul VW despre subiect pt k amplasarea filtrului e aceeasi ca la Golf 4. Mai nasol decat mirosul este faptul k acesta poate proveni de la o bacterie(Legionella) ce poate da pneumonii si alte complicatii. Daca mergi mult pe recirculare se aburesc mai repede geamurile.
Radu97668
geamurile nu se aburesc decat daca mergi pe recirculare + econ, deoarece ac are obiceiul sa usuce aerul. marea problema cand mergi mult pe recirculare este cantitatea mica de oxigen din habitaclu. eu recomandam recircularea in cazul in care se doreste oprirea ventilarii pentru a nu mai patrunde deloc aer de afara datorita vitezei de deplasare.
robert92637
Sunt firme care curata complet instalatia de AC fara a demonta nimic de pe masina. Chiar este recomandata aceasta procedura dupa o anumita perioada.
Cristian85286
Stiu de firme doar din Bucuresti care fac acest lucru si pot ajunge prin capitala doar prin noiembrie. Stie cineva un service prin zona Moldovei(Bacau,Iasi) care curata cu ultrasunete AC-ul?
huidu77208
Exista un spray care rezolva problema. Cum se rezolva problema cu sprayul: "se da drumul la functionarea climei cu recilcurarea aerului numai din habitaclu, se pulverireaza sprayul in partea dreapta jos fata a masinii se lasa sa functioneze masina circa 30 de minute"
Multa Bafta.
::::AL3X::::
S-a mai discutat chestia asta de cel putin 2 ori pe forum...mai bine ati incerca cu search...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.