Help - Search - Members - Calendar
Full Version: caballos
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
vio
Además de deportivo, el Blade pretende ser también lujoso, e incluye un interior más refinado en cuero y alcántara. Respecto a su motor, es un 2.4 de 167 caballos, una cilindrada bastante elevada para esa potencia. En nuestro mercado habrá un Auris 2.2 D-4D (turbodiésel) de 177 caballos.

El interesante rumor en la presentación del Blade es la futura versión del Auris con motor V6 3.5 de 280 caballos, que se presentaría en agosto de 2007.




sa mai traduc ....
Hoinar
"Auris con motor V6 3.5 de 280 caballos" - un auris cu un abtibild pornografic? :wtf: :shock: :cenzurat:

ps: DAAAAAANEEEEEEE...cum e cu buy-back-ul la Toyota? biggrin.gif
DAN
http://aol.whatcar.com/news_article.asp?NA...mp;type=autocar

mai multe detalii....
Hoinar
Aoleu...adica la 21K euro va fi disponibil...eftin smile.gif
Poate totusi vine si pe la noi intr-un an...doi wink.gif
mike.omega
Eu incerc sa-mi imaginez unde au bagat ei sub capota la Auris un V6 de 3.5L. Si cred ca o sa fac niste harti cu benzinariile din fiecare oras! Sigur imi scot banii daca mai produc astia asemenea masini laugh.gif
Dan52141
Din cate stiu eu ... de la sursa ... Blade-ul este disponibil doar pe piata din Japonia, nu se mai fabrica in alta parte .... modelul care se comercializeaza la ora actuala este cel de 2.4 in versiunea cu tractiune fata si versiunea cu tractiune integrala.
Stirea este destul de veche iar in comunicatele companiei nu se spune nimic despre acest model de 3.5l, se poate sa fie vorba doar de speculatii.
Stirea oficiala despre blade se gaseste pe siteul de news al toyota japan:

http://www.toyota.co.jp/en/news/06/1221.html

acolo gasiti o descriere amanuntita precum si preturile acestor modele pe piata nipona.
vio
pai si eu ce am zis ,, Blade decat in Jap .... pt UE tot Auris o sa fie dar nu se stie ce si cum ...si o sa fie cu mtor de 3,5 . si am mai citit pe mai multe posturi , si se va fabrica doar in Japonia dupa cum scria undeva .
Dan52141
QUOTE(vio70407)
pai si eu ce am zis ,, Blade decat in Jap .... pt UE tot Auris o sa fie dar nu se stie ce si cum ...si o sa fie cu mtor de 3,5 . si am mai citit pe mai multe posturi , si se va fabrica doar in Japonia dupa cum scria undeva .


Vio eu am dat informatia de la sursa referitoare la modelul de 2.4l ... nu exista in nici un comunicat oficial toyota vre-o referire la un model de 3.5, sunt doar zvonuri ... ca pot deveni realitate este altceva dar momentan sunt doar zvonuri, certitudine este doar motorizarea de 2.4.

Ma intreb cat o costa sa aduci o masinuta din asta din Jp. smile.gif ..... astia din cate stiu au volanul tot pe stanga ca si noi
vio
da , aia de 2,4 nu e ceva nou acum , stirea era ca iese asta de 3,5 biggrin.gif



cam nasol sa modifici atatea componente totushi. acum si Japonezii isi trag partea lor smile.gif deshi nush cati si -ar cumpara un 2,4 , dar V6 si mai greu . o iei ca sa ...... ajungi ca cefalopozii cu tetiera inclusa ???? !!!!! mai marfa era VVTL-i parerea mea si ca ar fi trebuit sa faca un motor de 2.0 litrii VVTL-i
Hoinar
from wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/VVT-i

"Toyota has now ceased production of its VVTL-i engines for most markets, because the engine does not meet Euro IV specifications for emissions"

deci pana nu-l imbunatatesc nici nu o sa ajunga pe piata noastra motorul VVTL-i smile.gif
vio
pai de aia a si fost retras io stiam asta , dar speram sa iasa ceva mai repede o noua generatie
P A U L
Dan 52141 scrie:
Ma intreb cat o costa sa aduci o masinuta din asta din Jp. smile.gif ..... astia din cate stiu au volanul tot pe stanga ca si noi[/quote]

Nu, astia din cate se stie au volanul numai pe DREAPTA. Dar cu siguranta vor face masini si cu volanul pe STANGA, cu conditia sa nu fie un model strict numai pentru piata japoneza.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.