Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Diferenta intre bdt si romcar
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
vasile108640
Care este diferenta intre Ford BDT si Ford Romcar. Care sunt mai buni specialisti? Preturile la revizii difera? Exista o concurenta intre ei? De unde e mai bine sa cumperi masina?
vasile108640
Chiar nu stie nimeni care e diferenta dintre cei doi importatori?
Daca nu stiti nici voi atunci cine?
Cezar88196
Din punctul meu de vedere ambii sunt cam varza. Eu de exemplu am fost cu masina la BDT sa-mi vopseasca o aripa si doua usi (de zgarieturi) si le-au facut ca dracu', in sensul ca sunt matuite - probabil trebuie sa ma duc cu ele la un polish ca sa le dau stralucire.

Cu Romcar nu prea am avut tangente, deci nu stiu ce sa-ti spun. Eu persoinal mi-am gasit un mecanic foarte bun in tot ceea ce tine de mecanica, astfel ca filtre, revizii, bielete, etc. le fac la el.
vasile108640
Daca ambii sunt varza si am masina noua in garantie, se intampla ceva cu ea, trebuie sa merg la cel de la care am luat masina, nu? Daca sunt varza de ce mai cumpara lumea masini de la ei?
Cat de varza pot fi, in afara de problema ta , cu vopseaua.
Cezar88196
Daca iti iei masina noua evident trebuie sa mergi la ei. Iar lumea nu-si ia Forduri pentru ca service-ul este varza ci pentru ca masinile sunt bune, arata bine, etc. Partea nasoala este cand ajungi cu ea in service, asta in cazul in care nu ai vreo cunostinta acolo care sa se ocupe cu atentie de masina ta.
vasile108640
Sunt din Focsani si de cateva saptamani s-a inaugurat reprezentanta Ford BDT. Cei de aici nu au reusit sa se descurce singuri asa ca au venit cei de la BDT din Bucuresti si au deschis ei cu tot fastul.
Vreau a stiu mai multe despre BDT, reviziile sunt mai scumpe decat la Romcar?
Care-i treaba cu ei?
Florin67056
CSD dar e numai in Bucuresti
alex112548
QUOTE(vasile108640)
Sunt din Focsani si de cateva saptamani s-a inaugurat reprezentanta Ford BDT. Cei de aici nu au reusit sa se descurce singuri asa ca au venit cei de la BDT din Bucuresti si au deschis ei cu tot fastul.
Vreau a stiu mai multe despre BDT, reviziile sunt mai scumpe decat la Romcar?
Care-i treaba cu ei?


O mica completare pentru vasile..si toti ceilalti care nu stiu nimic despre BDT Focsani..
Reprezentanta FORD din Focsani functioneaza inca din anul 2001, iar aceasta "REdeschidere" a showroom-ului FORD sub numele de BDT Focsani nu reprezinta venirea celor de la BDT din Bucuresti pt ca cei de aici nu s-au descurcat.
Directorul General al Reprezentantei FORD din Focsani, impreuna cu Directorul General al BDT Bucuresti, au realizat un contract de parteneriat STRICT pe partea de vanzari. Acest lucru s-a facut nu pt ca cei de aici nu se descurcau, ci pentru a imbunatatii calitatea serviciilor oferite.
Pentru mai multe informatii, puteti sa ma contactati.
o zi buna
Cornel001
La BDT din experienta mea reviziile sunt chiar mai ieftine decat la Romcar (cel putin in bucuresti) dar probabil ca nu stii un lucru : nu esti obligat sa faci revizia la acelasi dealer de unde ai luat, ci doar sa fie autorizat. La fel ca si dexter, recomand pt bucuresti sa va uitati si la service csd.
liviu108930
Eu am fost si la BDT si la CSD si la RUNE ptr injectie. BDT mi-au luat multi bani si nu au rezolvat problema, RUNE au fost destul de amabili si am rezolvat partial.
CSD in schimb mi s-au parut foarte amabili, suficient de comunicativi si priceputi. Sper ca asta nu se datoreaza faptului ca sunt mai noi pe piata si sa ramana asa.
George51782
Eu am avut un fiesta 2005 si am lovit-o sub stop stinga spate si am infundat tabla cam de 2 degete. Am avut casco la ea si am reparat-o pe casco. De reparat am reparat-o la firma COlina Motors din Bucuresti care au facut-o de nu se cunostea deloc atit indreptarea tablei cit si vopsirea coltului de aripa respectiv. Nu stiu ce au vopsit pe ce suprafata dar de cunoscut nu se cunostea deloc, arata ca noua atit vopseaua cit si aripa, si nu se vedea deloc a fi gazata portiunea resopectiva sau pe marginea ei. Deci au facut-o ca si cum as fi luat o alta masina noua. Despre bdt nu pot sa spun mare lucru, dar despre firma Romcar nu am cuvinte de lauda. Cind am fost sa ridic masina de la Colina Motors ei o iau de la Romcar si m-au purtat pe drumuri atit pe mine cit si pe Colina Motors odata pina in comuna Cernica unde au livrarea intr-o fosta unitate militara spunind ca acolo se fala masina, ajungind acolo au zis stati masina se afla in romcar casa presei. Asa am pierdut juma de zi din pricina Romcar. Imi parea rau ca am ales ford. Acum ma gindesc in achizitionarea unui focus nou sau unui renault megane sedan. Asta numai din pricina romcar si diverselor probleme cu care am avut cu fiesta 2005 noua ( puncte de rugina, nu se mai deschidea si inchidea capota in primii 5 sute de km, etc)
Cristian88423
Diferenta dintre BDT si Romcar este ca sunt doua firme concurente pe aceiasi piata, fiecare avand conducatori diferiti. Oricum la "varf" sunt prieteni (apartin lui Tiriac), plus ca Romcar este si importator si dealer pe cand Colina
e doar dealer.

"Ccare sunt mai buni specialidsti?"
In legatura cu Romcarul, se spune despre ei ca au preturi mari la toate capitolele.
Nici cu cei de la Colina nu imi este rusine. Mie mi-au cerut pe un surub amarat :minigun: :bandit: 500.000 lei. Era surubul de prindere al capacului de protectie al motorului.

"De unde e mai bine sa cumperi masina?" Simplu, de unde poti negocia mai bine pretul.
Cornel001
preturi mai bune puteti gasi pe forum club ford de la importatori.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.