Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cer sfaturi!!!
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
nico111365
java script:emoticon(':wave:')
wavevreau sa imi iau masina. si am undeva la 8000Euro.java script:emoticon('biggrin.gif')
biggrin vreau sa imi aduc masina prin cineva de dincolo. ma gandeam la un peugeot 307 diesel, skoda fabia, opel astra sau ford focus. voi ce ma sfatuiti? pls rasp cei care aveti una dintre aceste masini si ajutati-ma sa pot alege masina cea mai buna. vreau sa nici nu fie capacitate mare/impozit mare, vreau sa fie diesel/mai ieftin combustibilul, vreau sa fie si usor de intretinut adik sa nu fie foarte scumpe piesele.voi ce stiti la peugeot sunt cele mai scumpe piese?se strica usor peugeot-urile? mersi java script:emoticon(':wave:')java script:emoticon('arigato.gif')
arigato
wave[color=red][/color][/size][size=18]
T u d o r
Omule, in ce limba scrii tu? blink.gif

Bine ai venit pe forum. biggrin.gif

Iti spun eu despre Pejo, ca am. De restul, sa-ti zica altii. 307-le e o masina incapatoare, aspectuoasa, motorizare buna (1.6 hdi). Piesele nu stiu cat or costa, se spune ca ar fi mai scumpe la frantuzesti decat la altii. Focus-ul e bine sa-l iei modelul nou, la fel si Astra. Fabia e clasa mai mica, poate o Octavia ar fi mai nimerita sa o compari cu celelalte.

Eu cu 307-le meu fac in curand 15000 km, nici o problema pana acum. M-am programat la prima revizie, care va costa ~350 ron. Nu e mult, comparativ cu alte marci, dar poate alti dealeri practica alte preturi. Ma supara un singur aspect, anume puntea spate semirigida, care face cam urat la gropi. In rest, scaune excelente, confort foarte bun, AC capabil, dotari bune. Daca vrei sa ma intrebi ceva anume despre masina, te rog nu ezita.
Kry_Sty
QUOTE(> T u d o r <)
Focus-ul e bine sa-l iei modelul nou, la fel si Astra. Fabia e clasa mai mica, poate o Octavia ar fi mai nimerita sa o compari cu celelalte.


Eu am auzit pe multi care se plang de noul astra, am auzit ca motoarele ar fi facute de ei si nu ar fi foarte reusite, cele vechi erau facute de isuzu si erau foarte reusite pot sa spun sigur ca am avut si eu, si inca un vecin care are 300 si ceva de mii si nu sunt probleme smile.gif
adi.mitrea
Multe povești mai circulă pe lume... Astra (Opel în general) nu a făcut motoar e diesel în viața lui. Le-a luat de la Isuzu și mai nou le ia de la Fiat.

1.3CDTI, 1.9 CDTI. De 1.7 nu știu, e posibil să fi rămas Isuzu...

Benzinarele de la Opel sunt făcute de ei... și nu sunt motoare rele.

Referitor la topic, cred la 8.000 de euro ar fi mai nimerită o mașină de clasă compactă (Fabia nu are că căuta). Toate pe care le-ai enumerat sunt mașini bune.

Eu aș zice să o cumperi pe cea care se prezintă cel mai bine ca an/stare generală/dotări.

Mult succes în căutări.

PS: Ar intra și ceva Logan și Aveo noi, dar pe benzină.
Costanza86138
Nu lua Peugeto second... de nou e altceva, dar nu second. SH ia doar Opel sau Skoda, astea-s masini "muncitoresti" si sunt mai rezistente!
Petra109391
in primul rand depinde ce vrei, fabia e clasa mica pe cand celelalte sunt compacte. oricum in banii astia poti sa-ti iei o compacta in stare foarte buna.
eu as opta pentru focus, din cele mentionate de tine, e peste opel la toate aspectele: suspensie independenta, motorizare, imagine, si isi pastreaza si valoarea mai bine.
peugeot 307 e o masina buna si frumoasa (aici le ia pe celelalte) dar piesele sunt considerabil mai scumpe la masinile frantuzesti (am trecut pe rand pe la ford, renault si toyota si renault e cel mai scump la piese. din cate stiu, aceeasi situatie e si la peugeot).
si nu in ultimul rand, ai grija la taxa de prima inmatriculare, ca daca optezi pt un diesel de 1.9 cu euro 3, de exemplu, s-ar putea sa iti dea calculele peste cap.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.