Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sfat schimbare kit distributie skoda octavia 1
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
florin106444
am o skoda octavia 1 1.6 pe benzina,si as vrea sa i schimb kit-ul de distributie,dar intrebarea mea este:am inteles ca kit-ul contine cureau si rola intinzator dar eu as vrea sa schimb si rola de la cureau de alternator,cureau de alternator si pompa de apa(mentionez ca pompa nu e pe cureaua de distributie).are rost sa schimb ultimele piese mentionate?sau sa schimb doar cureau de distributie si rola intinzator?nu prea ma dau banii afara din casa dar daca trebuie ,nu am ce sa fac .doar distributia costa 300 ron iar tot costa 700 ron.plus service sare la 1000.va rog ajutati ma cu sfaturi. multumesc
DORU
Sfatul meu este sa schimbi toata distributia plus pompa de apa. Si iti mai recomand sa alegi un service autorizat sa lucreze Skoda !!
ionut83652
din cate imi amitesc eo la 1,6 pompa de apa e pe curea !(sper sa nu gresesc) deci ar trebui schimbat si aia (dac esti sigur de km masini ) si e rpimul schimbd e distributie mai merge pompa de apa ! dac a mai fost schimbata trebuie schimbat la fiecare schimb de distributie!
iar cureaua si rolel de la alternator te uiti la ele dac cureua e crapat o schimbi la fel si rolele dac au joc le schimbi daca nu le lasi asa!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.