Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce teste service ar trebui sa fac?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
cosmin111210
Salut. Ma numesc Cosmin sunt din Tg-Mures si vreau sa i-mi cumpar un audi a6 2.5 tdi 180 cp an de fabricatie 2002. As vrea sa ma duc la un service autorizat de la mine din oras sa i-mi fac toate testele care se pot face la aceaasta masina deoarece vreau sa stiu pe ce dau banii. Acuma intrebarea: cand ma voi duce la serviceul autorizat ce teste ar trebui sa le zic sa faca. Am sunat la service si mi-au spus ca la ora 8 dimineata sa fiu acolo si i-mi vor face un test in aprox 7 minute si dupamasa sa verifice ceva la telescoape(i-mi cer scuze daca nu vb pe limba celor care se pricep dar sunt incepator si cu ocazia asta invat si eu).
Repet intrebarea:ce teste trebuie facute daca vreau sa cumpar un audi second hand. Multumesc
DORU
Un test pe rampa, pt verificari ale partilor mecanice, suspensie, directie. Un test pe standul de frana. Si nu in cele din urma, un test computerizat cu VAS-ul !
cosmin111210
Ms de informatie Doru.
Apropo nu are cineva manualul de utilizare in romana? am tot citit prin forum dar nu am gasit. Am observat ca multa lume cauta manualuri de utilizare in limba romana pentru diferite masini, nu ar fii mai bine daca s-ar deschide o sectiune speciala pt manualuri de utilizare?
A K U
Ia fii atent aici: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=2086. Functia de cautare, bat-o vina biggrin.gif
cosmin111210
biggrin.gifD.....ms dies
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.