Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aveo dupa vopsire
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
t99959
Tocmai am luat masina din service dupa multe zile de asteptare,probleme masina a fost dusa in alt service (fost tinuta in alt pana la plata asigurari) (tot radacini cel de langa ibis,gara de nord)si a stat in soare de pe 5-07 pana pe 27-07.probleme stergatoarele au fost tinute in masina dar s-au deformat in special cel mai mare al soferului si marginile sau curbat,cand am pornito nu mergea vitezometru,turometru computeur de bord asa ca dute la gara de nord pana pe la radacini de pe b-dul timisoara far nici un ac indicator.am reusit sa ajung le-am spus problema dupa care am asteptat sa vina sefu de service (o 1h asteptat) sa imi zica sa o bag in service,in 15 minute s-a rez era o siguranta arsa.A 2 zia am dus-o la spalat(am aalergat prea mult in ziua si eram obosit masina era plina de praf) si dupa ce am ajuns acacasa am observa maneru spate interior s-a facut nasol,parca s-a strans cromu in particule mici(s-a disolvat),deasupra stalpuli central(intre usa spate si fata sg,au schibat usa spate din cauza accidentului) e o suprafata de 5 cm care e mata si la atingere e putin abaraziva.PE capacului de rezervor dr spate spre protbgaj e parte matuita de 15-20 cm cu 10 cm e mate parca are o pelicula de ceva peste si am incercat sa o sterg cu apa si nimik.INTREBARE MEA e daca o duc la o firma de detailng or putea sa o faca?
masina e un Chevy aveo sedan din mai >astept pareri >
Costanza86138
du-te inapoi la service-ul care a vopsit-o! E treaba lor!
Adrian101433
Ceva similar cu ce ai tu pe capacul busonului de la rezervor am si eu pe capota. Banuiesc ca e de la rahatul de pasari necuratat la timp si care a atacat lacul vopselei (eu am avut o "pleasca" acolo care a stat vreo 5 zile). Daca rezolvi cumva, te rog sa spui ca ma intereseaza si pe mine. Daca gasesc o solutie, o sa postez si eu aici. Oricum ar fi, vopseaua e proasta, asta e clar. Mai departe am jurat ca mai bine o tin in soare toata ziua decat sa o mai pun la umbra ciorilor din pomi... :evil:

P.S. Stiu ca accidentul ti-a afectat si janta... Cum au rezolvat-o, ti-au schimbat-o sau ti-au "ajustat-o" pe cea lovita?
t99959
au schimbat jeanta(la cealalta pe spite erau luate portiuni din material din ea),aripa au schimbato au sudato nici nu se vede.oricum m-am uitat pe O.p si toata lucrarea a costat 83 mil,jeata a fost vreo 14 mil.Ce am eu pe partea dr nu cred ca e de la pasari:in fata blocului sta sub un copoc dar e mik si acolo a stat pe un teren fara nici un copac,nu stiu de la ce e<
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.