Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kalos
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Chevrolet
_Daniel_
Ce stiti de el ? Mie unul mi s-a parut ca a fost comercializat doar un an sau un termen aproximativ.. ce s-a intamplat cu el ?? .. Ma uit la masinutele astea pe strada si au ele forma de "balenute" biggrin.gif insa la pretul de la care porneau .. ajutau destul de mult in vanzarile Chevrolet
mugurel97263
E simplu : de anul trecut s-a trecut la comercializarea modelului Aveo , construit pe platforma Kalosului...deci acesta a disparut de pe piata.
chevy
Exista doua modele de Kalos, hatchback si sedan-ul. Hatchback-ul se comercilizeaza si acuma, dar sub denumirea de Aveo. Insa modelul este cel din 2004 (proiect Daewoo), suferind un face-lift in anul 2005. Face-lift-ul a fost cerut de piata europeana.

Modelul sedan a fost inlocuit in acest an (de fapt din toamana anului trecut) cu modelul Aveo. Insa, pe multe piete, inclusiv America, modelul original din 2004 s-a vandut pana anul trecut.

Cam asta este istoria modelului Kalos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.