Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vreau detalii Audi A4 quattro 2.8 benzina 1996
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi
Vlad95522
Salut dragi tovarasi biggrin.gif . Am un amic care are un Audi A4 quattro cu motor de 2.8 litri (180 CP) bezina din 1996 .
As vrea sa imi cumpar masina aia, ca este foarte frumoasa, are piele, cilma, tot electric ... merge bine .
Acum am o problema ... el zice ca, consumul este doar de 12-13% . Vreau sa stiu daca este adevarat ce imi zice, sau consuma mai mult .
Deasemenea, vreau sa stiu daca pretul de 6 000 euro care mi-l cere este bun . Mersi mult si astept raspuns cat de repede posibil . Va salut
DORU
Vei plati taxe mari datorate cilindreei mari. Consumul este in fct de stilul de conducere, dar fiind Quattro (adica Torsen) si V6 benzinar, eu zic ca vei ajunge frecvent la 15% urban. Eu cu 1.8T 4x4 ating 14-15% in aglomeratie mare si cu Climatronicul pornit. Pretul nu-mi spune nimic, este o masina de 11 ani si poate arata impecabil daca a fost ingrijita sau dimpotriva. 6000 euro merita doar daca faci o verificare la Audi, rampa si VAS (control vizual si electronic...sper ca are computer bord). Bafta !
Vlad95522
Mersi foarte mult pentru raspuns. Hai sa mai iti spun cateva lucruri , sa imi zici dupa aia daca merita (pentru mine ) sa o iau . Eu am acum un BMW 318 IS compact din 96, e automat si mananca cam 16% in oras . Nu am computer de bord la el dar am clima, oglinzi electrice ...
O sa imi vand masina cu 5800 euro la cineva, si mai pun 200 si imi iau Audi-ul asta .
Audi-ul e full options, adica are trapa electrica, geamrui, oglinzi, incalzire in scaune, pilot automat, comenzi pe volan, piele, si toate celelalte .
Are 180 de cai si e 4x4 (cum am mai zis) .
Asigurarea (pe 6 luni) la BMW-ul meu costa 250 lei, iar la asta, costa 330 lei .
Deci daca i-as face testele, si ar iesi ca fiind in stare foarte buna, ar merita sa o iau ? mersi mult inca o data
DORU
Din cele scrise de tine, da. Insa revanzarea va fi f dificila, cred ca-ti dai seama de asta, nu multi cauta vapoare 4x4 cu rezervoare de basculanta.
Programeaza-ti o constatare pe rampa la service si o diagnoza cu VAS-ul si daca toate ies bine, atunci ai un motiv intemeiat sa continui ce ai inceput, adica sa o cumperi. Te ajut daca vrei cu verificarea, daca vrei, da-mi MP. Bafta !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.