Help - Search - Members - Calendar
Full Version: transferuri, birfe si shushanele - sezonul 2007
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Formula 1 > History
Pages: 1, 2, 3
20krpm
incepe silly season, si e pacat sa nu birfim ce se-aude pe la autosport si pe la bild (ca sa luam cele doua extreme).

deocamdata ce stim sigur e ca markus winkelhock a intrat in piine - si mama ce-a intrat. am savurat performanta lui de duminica, la fel si inspiratia echipei... pacat ca n-a durat mai mult.

scott speed e out pe bune (numa ca nu s-a luat la pumni cu shefu duminica), si nici tony liuzzi nu-i departe. nici nu stiu daca tre sa-mi para rau de scott (fiindca e baiat tare de gasca), pentru ca primul care vine in echipa e bourdais. si cind il vezi pe bourdais cum alearga, te-ntrebi clar "p-asta cine l-a pacalit sa alerge in cart".

my man alex wurtz era in pioneze saptamina trecuta. se pare ca e genul de individ care stie sa profite foarte bine de tot felul de curse imbigubate, si una peste alta are 13 puncte in clasament, fata de rosberg - 5...? ce zice nenea williams, il da afara sau nu-l da afara? desi... aici buba e in alta parte, problema se pune daca williams o sa vinda echipa sau ba, si dac-o vinde nu mai bag mina-n foc pentru nimic.

mai cine. honda. hoon-daaaa... ce ne facem cu ei, fratilor. schimbam management, sau schimbam soferii.

ralph. se lauda-n presa ca el are ceva pe tzava - pun pariu ca se uita la flavio cu ochelari de soare, sa nu se bage de seama un' se uita. da la toyota ma cam tem ca li s-o fi umplut de el.

ferrari ramine asa? ca parca-i o carutza de care trag toti in toate partile.

gata. mai ziceti si voi ce va e pe suflet.
20krpm
spyker il inlocuieste pe markus winkelhock. bai si ce bun era... unul din cei mai buni soferi pe care i-a avut f1, a condus in 46% din turele pe care le-a facut in scurta lui cariera. lumea e nedreapta...

intre timp, pe frontul de la toro rosso lucrurile s-au mai linistit. dupa anuntul de presa de duminica, ala cu scott speed n-o sa mai concureze la noi, sebastian vettel s-a dus sa testeze pentru ei ieri, in portugalia. din pacate a facut drumul degeaba - scott facea deja ture cu masina la ora la care a ajuns. linistea dinaintea furtunii...?
20krpm
calendarul provizoriu pe 2008:

March 16 Australia
March 23 Malaysia
April 6 Bahrain
April 27 Spain
May 11 Turkey
May 25 Monaco
June 8 Canada (provisional)
June 22 France
July 6 Great Britain
July 20 Germany
August 3 Hungary
August 24 Europe (Valencia, Spain)
September 7 Italy
September 14 Belgium
September 28 Singapore
October 12 China
October 19 Japan
November 2 Brazil

reapare magny-cours. am impresia ca nu prea au unde sa puna cursa in alta parte. (paul ricard nu e bun? stie cineva?...) australienii pina una alta n-au reusit sa se mute mai tirziu. canada e pus provizoriu - cam mare deranzu coconitza sa plimbi tot circul pina in america de nord pentru un singur weekend. iar ce ma afecteaza personal (in bine) e cursa de la istanbul: planuiam sa merg la ea la anul, dar acum dac-au mutat-o in mai o sa fie biletele de avion mai ieftine smile.gif
20krpm
vettel in locul lui scott speed. deci pin la urma s-a-ntimplat... ma intreb daca e o miscare buna pentru vettel - cred ca putea sa mai astepte putin si sa prinda un seat cu bmw. cam 2 ani dac-ar mai fi avut rabdare... nush de ce, pe nick heidfeld il vad in curind pornind spre renault, sau poate spre toyota.
20krpm
hai sa ne jucam sa facem speculatii de echipe pentru anu viitor.

mclaren: hamilton si inca cineva. adica altcineva. cred ca deja si-au fript degetelele, le trebuie mod evident un "al doilea" driver. desi au bani girla ca sa cumpere (o sa cistige si campionatul echipelor si al driverilor, iar pe hamilton l-au platit anul asta ridicol) cred ca pin al urma o sa-i dea volanul lui pedro de la rosa. e numa bun, nici nu tre sa se intinda prea departe. mie nu-mi place de el, da cre c-ar face treaba buna. poate mark webber?... cred c-ar fi foarte potrivit.

ferrari: kimi si massa, sau kimi si alonso. parca tind sa cred un pic a doua varianta, ferrari sigur o sa arunce mai multi bani la problema. un super team cu cei mai experimentati doi soferi e o combinatie super.

bmw: heidfeld si bob kubica. nu vad de ce-ar schimba ceva. poate-poate heidfeld sa vrea sa plece, dar nu prea cred ca are unde...

renault: kovalainen si massa, sau kovalainen si alonso. cred ca flavio mai degraba il ia pe alonso si-l impinge la ferrari, la schimb cu massa, decit sa-l tina la el in echipa. ar mai fi nelson piquet, tot baiat de-al lu flavio, dar din cite-am inteles piquet o sa fie de dat la williams.

red bull: nu stiu zau cit or sa-l mai poata tine pe coulthard. nu face rau ce face, dar red bull a inceput sa fie o echipa in care nu se-ntimpla nimic, si sigur asta nu face bine pentru principalul motiv pentru care sint ei in F1 - publicitatea. webber o sa ramina, doar in cazul in care nici o echipa mare n-o sa-i faca vreo oferta. robert doornboos e o versiune posibila.

williams: ce poti cere de la o echipa care nu prea mai are bani? rosberg e baiatul favorit, si se pare ca desi wurtz o sa termine cu mai multe puncte, va trebui sa plece, sau sa revina pe post de sofer de test la bmw. nelson piquet jr se pare ca e aliniat sa-i ia locul.

torro rosso: se pare ca-s aranjati. vettel si bourdais (si pliscu mic).

toyota, honda, super aguri si spyker - habar n-am ce sa zic. pe ralph nu prea-l mai vad pe nicaieri, honda tre sa faca ceva dar nu cred ca soferii sint problema lor, iar ceilalti au prea putini bani si isi vind locurile de sofer la licitatie.
AZAZEL
Fernando Alonso, who is at daggers drawn with his McLaren co-driver Lewis Hamilton, has been told by boss Ron Dennis that he can leave McLaren at the end of the season, a report claimed on Tuesday.

The double world champion's future is up in the air as his relationship with Hamilton broke down at the Hungarian Grand Prix last weekend when he was penalised for his part in trying to prevent the Briton from starting in pole.

The Times quoted what the paper described as a 'well-placed' source as confirming Alonso may quit the team two years ahead of schedule.

"My understanding is that he's been told he can go because they're so fed up with him. Ron is just very pissed off with both of them," the unnamed source said.


These comments follow Alonso's confirmation that his future at the British team was uncertain. The unsettled Spaniard, asked by sports daily Marca if he was planning to stay with McLaren, replied: "I don't know."

Two likely destinations for Alonso if he were to sever his ties with McLaren are Renault, with whom he won his two world titles, and BMW, who are yet to confirm Nick Heidfeld for 2008.
AZAZEL
Mark Webber, for one, does not believe that Fernando Alonso will remain with McLaren Mercedes beyond the end of the current season.

"I can't imagine that Alonso and Hamilton will still be together next year," Webber, a paddock ally of world champion Alonso, stated as Formula One broke for its August break amid the spectacular falling-out of McLaren's driver line-up in Hungary.

Speculation that Alonso was considering his future at Ron Dennis' team, or had issued an 'ultimatum' about his disputed number one status alongside team-mate Lewis Hamilton, became fact as the reigning title winner spoke to the Spanish press on Monday.

Bild newspaper quotes him as plainly telling Spanish reporters: "Right now I am thinking: me or Hamilton? But I know that nothing will change.

"I get the feeling that some people at McLaren do not even know that I speak English."

His comments follow his admission in Hungary that he did not know if he would see out the full three-year term of his current contract.


The Spanish newspaper Diario As, meanwhile, now claims that 26-year-old Alonso has already decided to leave McLaren in order to re-join Renault or switch to BMW Sauber.

He is 'even considering the possibility of finishing this world championship with another team', As added, even if it means sacrificing the 2007 title.

'His situation at McLaren is untenable,' the newspaper - also raising the possibility of an internal anti-Alonso 'saboteur' - continued.

'We can reveal that Fernando wants to stay with the Silver Arrows for not a minute longer. When a driver loses the confidence of his team, there is no turning back.'
20krpm
ooof... un moft si-un temperament care distruge o cariera, si poate cea mai buna perspectiva pentru el de a cistiga campionatul.

(azazel, cind mai pui citate d-astea, pune si un link catre sursa, c-asa-i frumos. sa nu credem toti ca vorbele astea nobile au fost scrise de tine si sa le luam drept zvonuri wink.gif smile.gif )
20krpm
voi sau nu v-ati intors inca de la budapesta, sau ati plecat la mare si-ati uitat ce-i aia formula unu. cum se poate sa nu raspundeti la birfe?????
Oana
eu una muncesc cu drag si spor pentru-al tarii viitor...barfele astea imi place sa le citesc, nu sa le si comentez...dar pe scurt, pot sa spun ca sper sa nu ajunga niciodata alonso la ferrari, ca nu stiu ce o sa ma fac...oricum, parerea mea e ca nu renunta ei la massa...la bmw sunt de acord cu tine ca nu se schimba nimic...coulthard cred ca e cazul sa iasa la pensie si fisichella sa "cedeze" locul altcuiva, eventual lui rosberg...ralf straluceste in anonimat si cu toate astea cred ca o sa aiba si anul viitor loc pe undeva...de hamilton nu stiu ce sa zic, adica nu-l vad la o alta echipa prea curand...gata, ma intorc la treaba
AZAZEL
ar fi o echipa de vis la ferrari: alonso + raikkonen.

site-ul este

http://www.f1-live.com/f1/en/index.shtml


un site plin de barfe
A K U
QUOTE(AZAZEL)
ar fi o echipa de vis la ferrari: alonso + raikkonen.

:puke: Nu cred ca m-as mai putea uita la f1 din momentul ala. Sper sa nu se intample vreodata.
AZAZEL
QUOTE(AZAZEL)
ar fi o echipa de vis la ferrari: alonso + raikkonen.


ajuta doamne !!!
Oana
QUOTE(AZAZEL)
QUOTE(AZAZEL)
ar fi o echipa de vis la ferrari: alonso + raikkonen.

ajuta doamne !!!

ti se pare ca ai zis o chestie fenomenala de te citezi singur? blink.gif dupa mine ar fi un cosmar daca s-ar intampla asta...
20krpm
yep... ar fi una din chestiile care si io mi-as dori sa le vad: ferrari cu alonso + raikkonen, si mclaren cu hamilton + weber. daca incetati sa va ginditi pentru o clipa la pasiuni chioare pentru vreo echipa sau sofer, si admirati numa profesionalismul lor, sa vedeti ce bine e smile.gif alta chestie care se vehiculeaza e heidfeld la mclaren...? io unu nu prea o cred, heidfeld o duce foarte bine cu bmw.

in alte stiri, toro rosso l-a confirmat pe sebastien bourdais. (yeeey.) au o echipa de sebastieni acuma, au sebastinizat echipa de sus pina jos tongue.gif. io tot mai suspin dupa scott speed, mie-mi place de el ca-i baiat ashezat si simpatic.
A K U
QUOTE(20krpm)
daca incetati sa va ginditi pentru o clipa la pasiuni chioare pentru vreo echipa sau sofer, si admirati numa profesionalismul lor, sa vedeti ce bine e smile.gif
io tot mai suspin dupa scott speed, mie-mi place de el ca-i baiat ashezat si simpatic.


Pai cum se impaca una cu alta? Adica tu ai voie sa ai simpatii si noi nu? biggrin.gif
20krpm
ee... n-am sustinut niciodata ca n-am simpatii. ar fi si culmea sa nu-mi placa nimic, este? smile.gif numa ca la mine fiecare simpatie e asociata cu un motiv pentru care o am. pentru fiecare sofer din campionat pot sa gasesc ceva ce-mi place la el, si ceva ce nu-mi place, iar daca la un moment dat voi exprima numai o calitate pozitiva nu inseamna musai ca am o simpatie pentru el, ci ca-mi place chestia aia la el.
Oana
http://www.crash.net/news_view.asp?cid=1&id=154548
mi s-a facut rau...ca de fiecare daca cand citesc ca e posibil ca alonso sa plece la ferrari.... :puke:
http://uk.eurosport.yahoo.com/23092007/23/...ing-toyota.html
deci nu ma mai uita la formula 1 daca chestia aia va ajunge la ferrari...
AZAZEL
am citit si eu in alta sursa:

alonso la ferrari si massa la toyota in lolul lui ralph. massa cica ca fost vazut impreuna cu cei de la toyota.

ferrari ar deveni o echipa de varf , avandu-i angajati pe preferatii mei : raikkonen si alonso.

http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/new...924093621.shtml

ajuta doamne !
20krpm
ce sint io aproape sigur e ca alonso nu va mai fi la mclaren la anul. atitudinea lui de "dupa mine potopul" e destul de clara. acuma daca o fi ferrari sau renault pentru el, sansele sint cam egale. in alta parte nu cred c-ar merge. bmw sint decisi, williams n-are bani, red bull?... posibil, dar foarte putin probabil.

povestea cu massa in discutii cu toyota sprijina ideea de alonso la ferrari. toyota are nevoie de un sofer, poate chiar de doi, si plateste bine. massa li s-ar potrivi la fix. iar daca massa accepta sa stea de vorba cu ei, asta inseamna ca stie ca ferrari cocheteaza cu ideea sa-l schimbe. iar daca ferrari cocheteaza cu ideea sa-l schimbe pe massa, atunci nu cred ca or sa cumpere altceva decit alonso - altminteri massa e good enough pentru ei.

pe de alta parte, renault a fost si ramine inca interesata de alonso. acum vreo luna si ceva directorul de la renault a anuntat ca nu il vor aduce pe alonso... si p-orma a demisionat doua zile dupa aia. surprise surprise smile.gif alonso insa cam tre sa vina cu un sponsor zdravan dupa el, cel mai comod ar fi tot telefonica, asa ca jocurile mi se pare ca se fac la nivelul ala. daca se-ntimpla asa ceva, renault-ul la anul va fi portocaliu bleumarin alb bleu si galben :puke:
AZAZEL
un lucuru este clar: alonso nu va mai fi la mclaren sezonul urmator. ramane de vazut unde va pleca.
pana pe 15 octombrie vom afla.
MotorHead
Ce nu-mi placea de Alonso anii trecuti, acum imi e tare drag. Poate si din cauza ca ma enerveaza Hamilton. Sper sa ajunga la Ferrari.
Hoinar
De ce te enerveaza MH?
Ca e boboc dar totusi e pe locul 1 in fata simpatiei tale? smile.gif
Daniel82791
Desi Hamilton e un talent deosebit si demn de admiratie, a facut o mare boacana cand s-a dat jos din masina si s-a dus la comisarii federatiei ca sa il reclame pe colegul de echipa.

Indiferent ce facuse Alonso, la propria inspiratie sau la ordinele echipei, trebuia sa ramana in interiorul echipei, nu spalate rufele in public.

De asta mie nu imi place Hamilton. Nu e mare lucru, si probabil la anul o sa uit, dar anul asta mi se pare ca i s-a urcat la cap.

Si va anunt ca nu am nici un fel de simpatie pentru Alonso. Nici antipatie dealtfel.
Oana
si pe mine ma enerveaza hamilton...ca e prea bun, asa, din prima biggrin.gif
Hoinar
QUOTE(Daniel82791)
Desi Hamilton e un talent deosebit si demn de admiratie, a facut o mare boacana cand s-a dat jos din masina si s-a dus la comisarii federatiei ca sa il reclame pe colegul de echipa.

Indiferent ce facuse Alonso, la propria inspiratie sau la ordinele echipei, trebuia sa ramana in interiorul echipei, nu spalate rufele in public.

De asta mie nu imi place Hamilton. Nu e mare lucru, si probabil la anul o sa uit, dar anul asta mi se pare ca i s-a urcat la cap.

Si va anunt ca nu am nici un fel de simpatie pentru Alonso. Nici antipatie dealtfel.


Nu spun ca a procedat corect la faza asta, da' totusi am impresia ca Alonso e mai rodat la faze din astea, si le face mai des: vezi exemplul cu scandalul de spionaj, cand din declaratii de-ale lui s-a repornit procesul impotriva echipei sale si s-a ajuns la depunctare si amenda, sau vezi exemplul de-aci: http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=17730 , cand le-a oferit bani mecanicilor lui, ca "sã cumpere loialitatea mecanicilor ºi a inginerilor".

QUOTE(oana87995)
si pe mine ma enerveaza hamilton...ca e prea bun, asa, din prima biggrin.gif


Da Oana...al naibii de antipatic tipul, n-a trecut prin ordaliile de la fundul clasamentului, ce tupeu pe el sa fie printre primii chiar din primul an de F1. smile.gif
20krpm
QUOTE(Daniel82791)
Desi Hamilton e un talent deosebit si demn de admiratie, a facut o mare boacana cand s-a dat jos din masina si s-a dus la comisarii federatiei ca sa il reclame pe colegul de echipa.


huh?... cind a facut asta?...
Daniel82791
In Ungaria, cand l-a blocat Alonso la boxe in calificari si n-a mai prins ultimul tur rapid.

Cand s-a intors la boxe, s-a dat jos din masina si s-a repezit la primul comisar sa il parasca pe "colegu".

Gurile rele spun ca Alonso l-a blocat la ordinele echipei ( nu ca lui nu-i convenea biggrin.gif ) pentru ca Hamilton sa nu fie liderul clasamentului la jumatatea sezonului, caz in care cf. contractului avea voie sa isi renegocieze salariul.
20krpm
QUOTE(Daniel82791)
In Ungaria, cand l-a blocat Alonso la boxe in calificari si n-a mai prins ultimul tur rapid.

Cand s-a intors la boxe, s-a dat jos din masina si s-a repezit la primul comisar sa il parasca pe "colegu".

Gurile rele spun ca Alonso l-a blocat la ordinele echipei ( nu ca lui nu-i convenea biggrin.gif ) pentru ca Hamilton sa nu fie liderul clasamentului la jumatatea sezonului, caz in care cf. contractului avea voie sa isi renegocieze salariul.


Daniel, cred ca ar trebui sa iti pui faptele in ordine un pic. am vazut secventa de care vorbesti de citeva ori. hamilton a inceput sa se injure cu ron dennis pe radio imediat ce a vazut ca a iesit prea tirziu pentru pentru inca un hot lap (celebrul "dont you f* do this to me again, ok?"). a mers incet tot turul, vorbind cu ron dennis si incercind sa get the story straight. ron dennis ii spunea "shut up, now let me see how i'm gonna fix this". asa ca "louise" avea scenariul gata facut cind a ajuns cu masina la boxe. s-a dat jos din masina si s-a dus direct in camera cu cintarele. alonso era acolo, a dat mina scurt cu el si l-a felicitat foarte rece, ca stia ca e cu camerele pe el. inainte de interviu a disparut de pe camera, si el si ron dennis - or fi fost la buda, nu stiu. in interviul cu peter windsor louise n-a vorbit nimic la inceput, dar pentru ca peter windsor il tot impungea, pina la urma a spus ceva de genul "am intirziat la iesirea pentru ultima tura cam tot atit cit am fost tinut sa astept in standuri". cam asta a fost singura "acuza" oficiala pe care am auzit-o de la el in tot weekendul respectiv, inclusiv duminica. din cite stiu eu nimeni - nici macar celelate echipe - nu s-au dus sa reclame ceva catre marshalls, ci ei s-au apucat sa investigheze singuri. daca tu stii altfel, te rog arata-ne si noua sursa.

in privinta renegocierii salariului, fii sigur ca salariul lui hamilton o sa se schimbe la anul, nici vorba de asta. tu stii cit e salariul lui acum?...
Daniel82791
Nu pot sa va arat ca asa a zis comentatorul la televizor. Poate a batut campii, ca ii sta in fire.

Cat despre salariu am citit intr-o revista ca salariul lui H este acum 300kilo + bonusuri pe puncte luate, si ca in contract era o clauza ca daca este leader la jumatatea sezonului isi poate renegocia. Ma uit acum si vad ca Hungaria nu este jumatatea sezonului...

Daca toate astea sunt aberatii, scuze de timpul pierdut, si Hamilton este iarasi dragut. Desi sincer tot il banuiesc ca succesul prea mare i s-a urcat la cap.
Oana
QUOTE(Daniel82791)
Nu pot sa va arat ca asa a zis comentatorul la televizor. Poate a batut campii, ca ii sta in fire.

miki? :bash: te rog eu frumos nu-l mai considera pe asta sursa...
apropo de faza de la boxe...chiar crezi ca era nevoie ca hamilton sa se duca sa-l dea in gat pe alonso? pai a vazut toata lumea cum l-a tinut...fia s-a sesizat din oficiu...si sa fiu foarte sincera, hamilton avea toate motivele sa se comporte asa cum ai zis tu...da, rufele nu se spala in familie, dar tu consideri ca la mc laren era o familie? pai alonso a incercat sa-l lucreze pe coechipierul lui de "n" ori pana atunci...asta e familie? pai eu i-as fi facut mai rau decat sa-l arat cu degetul atunci...
Daniel82791
Oana, perfect de acord cu tine.

Ce am vrut eu sa zic este ca ii faci "lu ala" tot ce poti, dar fara sa afectezi echipa. Si cand lucrurile devin publice automat afectezi echipa.

OK, inteleg ca nu el a fost cu para. Si totusi, am sentimentul ca ca avut prea mult succes si a devenit ingamfat. In cadrul aceluiasi incident, la inceputul lui Q3 am inteles ca a ignorat un ordin de echipa, si de aici a pornit toata problema. Asta e de pe site, nu de la miki, asa ca e de incredere.

Pe scurt, cata vreme esti in haita alergi cu haita, iar politele se platesc numai in anumite momente, nu oricand.

Acelasi lucru e valabil si pentru Alonso. Nu am inteles exact ce a facut el de s-a relansat scandalul de spionaj dupa ce se potolise cat de cat, dar daca a facut-o e de condamnat.
MotorHead
QUOTE(Hoinar)
De ce te enerveaza MH?
Ca e boboc dar totusi e pe locul 1 in fata simpatiei tale? smile.gif
M-ai citit 100%.

Pur si simplu nu-mi place fata lui. Si parca prea e cuminte. Tipul de pilot care-mi place mie e Montoya.
20krpm
tocmai asta a fost toata magaria celor de la FIA in scandalul ala. dupa ce a trecut simbata de la hungaroring, totul parea ca e ok, ron dennis iesise in fatza si aplanase toate lucrurile, a spus tuturor ca totul e ok si ca nu exista scandal in echipa. deci elegant spalat rufele *in* familie (oana, revizuieste-ti post-ul, ca si tu ai gindit la fel dar ai scris pe dos). peste noapte insa FIA s-a apucat de investigatii si a preparat frumos un scandal in toata splendoarea lui. a doua zi, inainte de cursa, peter windsor il prinde be bernie pe alergatura (bernie nu are chef niciodata sa stea de vorba cu el), si-l intreaba "de ce a iesit toata chestia asta asa de urit?". si bernie raspunde "e, lasa, ca voua de la presa va place cind iese asa, ca aveti ce scrie".

motorhead - daca ar fi sa aleg un sofer care mi-a placut all time pentru cit era de combativ, si la mine tot montoya ar fi - drept ii ca pe locul 2, dupa senna. in acelasi timp nu pot sa nu apreciez cit de misto juca tactic schumacher, si cit de smooth sint hamilton si cu button. fiecare cu-ale lui.
MotorHead
Tare rau mi-a parut cand a plecat la Nascar. A avut ceva ghinioane prin F1, nu a fost destul de constant, dar era pilotul care-mi placea cel mai mult.
Oana
QUOTE(20krpm)
deci elegant spalat rufele *in* familie (oana, revizuieste-ti post-ul, ca si tu ai gindit la fel dar ai scris pe dos)

:doh: da...deci rufele se spala in familie...important e ca s-a inteles ce am vrut sa zic...
nu stiu ce a "preparat" FIA, dar nu mi se parea corect sa nu-l traga de urechi pe alonso...mai ales ca am citit ca s-au ascultat convorbirile si ca s-a stabilit ca alonso a fost intarziat de echipa pana la un anumit moment, ca sa iasa intr-o zona libera, dar el a mai stat din proprie initiativa si dupa ce i s-a dat "unda" verde...si daca asta e varianta reala, pai au fost cam indulgenti cu el...si atunci te intrebi cata rabdare sa mai aiba hamilton cu el? pai nici spaniolii lui nu-l mai au la inima...
montoya...hm, eu am fost tare bucuroasa cand a plecat, desi mi-a placut intr-un fel de el...dar vai ce emotii imi dadea baiatul asta la fiecare cursa...efectiv imi imaginam cum elimina pilotii unul cate unul, bagandu-i prin spitale...prea agresiv...nascar-ul e numai bun de el...de fapt cred ca si alonso ar trebui sa se reorienteze spre nascar :bash:
20krpm
cu liniutza de la capat:
- flavio a admis in mod public faptul ca l-a invitat pe fred alonso la renault la anul; m-as mira sa nu se lege ceva din povestea aia
- ron dennis nici nu vrea sa se gindeasca deocamdata - cred si io, are de scos $0.1 miliarde din buzunar; nu e o perioada prea favorabila pentru louise sa-si negocieze contractul, nici pentru vreun sofer mai maricel sa vina sa lucreze la mclaren, si chiar e interesant ce-o sa se intimple cu prodrive la anul, in conditiile astea
- spyker si-a vindut echipa unui indian - ne asteptam sa-l vedem la anul pe sutil alergind cu karthikeyan
- suzuki aguri au vindut si ei pachetul majoritar, dar nu se stie cui
- bye-bye schumacher... oare o sa-l vedem si pe el in nascar, cu montoya si cu villeneuve? nu prea cred, mai degraba cred ca se duce la dtm, sau cum ii zice la campionatul ala german de masini de serie
- citeva echipe au incercat saptamina trecuta noul ecu, ala cu windows tongue.gif uneia dintre echipe i-a durat 4 zile numa ca sa reuseasca sa porneasca motorul.
Oana
si cea mai tare veste...jean todt a spus ca ferrari nu este interesata de serviciile lui alonso: "Zero percent that that will happen. We have two great drivers in Raikkonen and Mawssa and we are happy with them."
mi-a venit inima la loc...
20krpm
yeah, dar nici jean todt nu stiu cit mai are de stat la ferrari. e din "partea cealalta", nu din partea celor care iau decizii sad.gif singura chestie care-l tine acolo e ca e baiat istetz - asta e de obicei un balon de oxigen, dar care nu dureaza la nesfirsit.
James Kilowatt
Eu nu prea vad de ce asta-i o surpriza, Todt nu prea l-a agreat niciodata pe Alonso. Baiatul asta are talent in a se face antipatic, indiferent daca are sau nu dreptate in ce spune. Probabil doar o echipa la fel de antipatica de gen Reno sa-l recruteze (iar).

PS
PE Reno nu i-am facut eu antipatici, ci marea revelatie francez care isi exprima talentul peste ocean, am uitat cum il cheama....
20krpm
bourdais? ex-cart, in-toro rosso?
20krpm
trulli le-a sugerat shefilor lui sa vorbeasca cu alonso. buna idee. smile.gif as fi curios ce poate sa stoarca alonso dintr-o toyota.
Daniel Bogdan
Atz vazut ca Hamilton este investigat pentru conducere imprudenta ( sau asa ceva ) sub safety car? Pare ca este considerat vinovat de accidentul dintre Vettel si Weber.
Mariustom
Off topic (că nu găsesc iconiţă biggrin.gif) Daniel Bogdan, eşti cumva acelaşi cu cel de aici: http://www.masini.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry235889 ??? pirate.gif
Daniel Bogdan
QUOTE(Mariustom @ Oct 4 2007, 06:51 PM) *
Off topic (că nu găsesc iconiţă biggrin.gif) Daniel Bogdan, eşti cumva acelaşi cu cel de aici: http://www.masini.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry235889 ??? pirate.gif


Fix acelasi, dar userul ala nu mai merge, dupa merveiozul upgrade.
20krpm
QUOTE(Daniel Bogdan @ Oct 4 2007, 11:01 AM) *
Atz vazut ca Hamilton este investigat pentru conducere imprudenta ( sau asa ceva ) sub safety car? Pare ca este considerat vinovat de accidentul dintre Vettel si Weber.

hai aici http://www.masini.ro/forum/index.php?showtopic=17861 (nu stiu cum se face un link cu softu asta nou, da las ca-nvatz io pin la urma)

editat: aa, se face singur. mda.
Marius, poti sa janitorizezi tu coada asta de topic? thanks.
Mariustom
QUOTE(20krpm @ Oct 4 2007, 08:11 PM) *
Marius, poti sa janitorizezi tu coada asta de topic? thanks.

blink.gif ohmy.gif Ce să fac ???
20krpm
auzisem si inainte de cursa (shanghai), dar am tot zis ca poate nu-i adevarat. acum e oficial: alex wurz a plecat de la williams. sad.gif
Hoinar
QUOTE(Mariustom @ Oct 4 2007, 09:32 PM) *
blink.gif ohmy.gif Ce să fac ???


http://www.google.ro/search?hl=ro&q=de...utare&meta=

janitor: "person who cleans and maintains" tongue.gif (sorry daca e prea tarziu biggrin.gif).
20krpm
QUOTE(Hoinar @ Oct 9 2007, 05:43 AM) *
janitor: "person who cleans and maintains" tongue.gif (sorry daca e prea tarziu biggrin.gif).


uh... cam asa ceva, dar la mine in urechi nu suna asa de urit smile.gif marius, nu era nici o ofensa acolo, pe forumurile pe care le moderez toti cei "cu functie" sint numiti "janitors".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.