Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Octavia TOUR - 1.9 Diesel 101cp Sunet ciudat la pornire
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
Cristian58749
Salutare! Am o Skoda Octavia Tour, 1.9 Diesel 101 cp cu 2500 km la bord.
In momentul in care pun contactul si mi se aprind indicatoarele de bord se aude un sunet ciudat .... ca un tzishnit de lichid aflat sub presiune ... ca si cand deschizi un robinet si incepe sa curga apa cu presiune .
Sunetul este scurt. La inceput nu a facut acest zgomot .. dupa o perioada l-am auzit de cateva ori iar acum il aud de fiecare data cand pornesc masina.
Stiu ca va trebui sa trec pe la service, masina e in garantie .. insa nu voi avea timp decat in concediu ..pe la sfarsitul lui august.
Poate sa-mi spuna cineva despre ce e vorba ... daca au patit ceva asemanator ..si daca poate fi amanata vizita la service pana la sf lui august.
Multumesc anticipat.
ivd
la benzinare asa ceva se aude de la pompa de benzina! s-ar putea la motorinare sa fie acelasi lucru(mai mult ca sigur). este ceva normal. pana acum nu erai obisnuit cu masina. sa-ti faci prb in momentul cand nu se aude. beer.gif
DORU
Pompa de combustibil se amorseaza la deschiderea usii soferului...sunetul pe care il auzi se aude si la masinile noi, nu e nimic defect la tine. Concediu placut !
Cristian58749
Acum ca au venit ploile am mai auzit un sunt aiurea. Cand las stergatoarele pe temporizator (prima treapta) de fiecare data cand se pornesc se aude un click destul de sonor undeva sub bord.
Deja incep sa ma indoiesc ca am facut o alegere buna cumparand Octavia Tour. Chiar daca acestea pot fi considerate niste nimicuri sunt totusi deranjante si inexplicabile pentru o masina noua cu pretentii de fiabilitate crescuta. Sau 2 luni de fiabilitate sunt suficiente!!!!!?
ionut83652
ala dde ticae e releul de la temporizator e normal ca ticae ! depinde acu cat de tare la unele masini e mai silentios !dar enormal!
Kry_Sty
QUOTE(Cristian58749)
Deja incep sa ma indoiesc ca am facut o alegere buna cumparand Octavia Tour. Chiar daca acestea pot fi considerate niste nimicuri sunt totusi deranjante si inexplicabile pentru o masina noua cu pretentii de fiabilitate crescuta. Sau 2 luni de fiabilitate sunt suficiente!!!!!?


Eu am masina din dec, aproape 8000 de km, si in afara de cativa greierasi la usi, datorita mecanicilor care nu le-au reglat bine nu am avut nici o problema...
robert92637
QUOTE(Cristian58749)
Deja incep sa ma indoiesc ca am facut o alegere buna cumparand Octavia Tour.

Eu am aprape 10k cu ea si nu am avut absolut nici o problema. Parerea mea este ca ai facut o alegere foarte buna si e pacat sa fii descurajat de niste mici "rahaturi". Intreaba-i pe cei cu renault ce probleme au cu masinile noi si ai sa vezi lucrurile mai in roz.
Ady1
Cauta si vezi daca nu ai probleme si cu reperul dintre scaun si tetiera , cine stie .....
Cristian58749
Legat de sunetul ciudat la pornire:
Dupa mai multe investigatii mi s-a spus ca e generat de softul de la climatronic care nu e unul adecvat si ca vor incerca sa-l schimbe.
Cand am mers sa-l schimbe...mi-au spus sa ma obisnuiesc cu el si m-au dus intr-o Superb ..care era in service si mi-a aratat ca si acea masina il are asemanator.
Asta este din pacate atitudinea service-urilor din Romania - e vorba de Compexit Cluj-N.
Si astfel dupa 2 ani tot aud acel sunet la fiecare pornire.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.