Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme intercooler
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
TLS-09
Am o problema cu intercoolerul.


Azi am observat ca suportul de plastic prin care este fixat intercoolerul (la motor stanga jos langa/sub vasul pentru lichidul de parbriz) este rupt complet, practic intercoolerul tinandu-se mai degraba in teava de aductiune a aerului catre turbina. Nu am putut sa-mi dau seama daca are si un sprijin in partea inferioara (desi am scos grila din dreptul carligului de remorcare).
Avand in vedere potentiala afectare a bugetului de concediu (daca as cumpara un nou intercooler) intreb:
1) prinderea intercoolerului de caroserie se face direct din corpul acestuia (nu am putut sa vad prea bine) sau se face cu o flansa de plastic distincta de corpul acestuia? De ce intreb? Daca prinderea este cu flansa turnata in corpul intercoolerului atunci probabil va trebui schimbart cu totul.
2) cat costa un intercooler?
Mentionez ca acesta se tine foarte bine in conducta de aductiune a aerului ,dar parca nici nu as face 2000-2500 Km cu el asa (si in strainatate pe deasupra).In plus di ce am putut observa cred ca se poate fixa cu o platbanda de metal curbata si fixata de sasiu (ceva de genul celei care tinea bobina de inductie la Daciile 1300 9ca pe alea ar trebui sa le stim aproape toti).
ionut83652
nu stiu exact cum se prinde (la volksvagen e prins in spate) leagal si tu cu sarma cu niste bride si pune un plastic ceva la colturi sa nu se frece!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.