Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ulei recomandat Logan
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Marius Valentin102092
Salutare tuturor!

Zilele astea vreau sa fa crevizia de 15.000 km la u nLogan de 1,4 benzina. Ce ulei imi recomandati? As vrea sa-l cumpar eu. La fel si filtrul de aer, iar la servicesa platesc doar manopera, pt ca ma scot mai ieftin si raman bani de o bere biggrin.gif Atept sfaturile voastre, deoarece chiar nu stiu ce ulei este cel mai bun pt masina asta din punct de vedere al raportului pret/calitate. Multumesc anticipat!
Gigi109271
eu la revizie am refuzat uleiul TEXACO si am cerut MOBIL care sa aiba aceleasi specificatii ca si texaco.... deci merg cu MOBIL 5 W-30 sintetic am motor 1.6 16v dar sunt sigur ca mere si la 1.4....dak nu ia MOBIL 10W-40 sintetic...da si pretul difera ...MOBIL e mai scump cu cca 10-14ron pe litru decat TEXACO biggrin.gif
petre 1
Eu foloseam Castrol RS ,dar nu l-am mai gasit prin magazine si am cumparat Castrol Edge care eu zic ca e ok .
http://www.oilshop.ro/catalog/product_info...oducts_id=11909
Cristi32424
Pune uleiul de la service si nu te mai gandi la bere. In acest fel nu vei avea discutii in cazul ca ai vreo problema. Orice ulei sintetic/semisintetic din marcile consacrate (Mobil, Castrol, Aral, Valvoline, Texaco, Elf, etc.) e bun daca nu e contrafacut dar preturile difera, bineinteles.
Bogdan104277
Salut,

Acelasi sfat ca si Cristi, asta daca masina este in garantie. Daca ai iesit din garantie, atunci poti sa optezi pentru solutia propusa de tine.
Cleo11
Salutari. Eu folosesc Castrol Magnatec GTX9 pentru Logan 1.4 MPI. Am facut 3 schimburi pana acum si merge perfect.
ionut1410
ca sa nai dureri de cap cu o eventuala reparatie in garantie ! mergi si intreba ca marca si ce tip folosesc ei !si cumperi exact acelasi ulei !(asa in cazul unor probleme nu se poate motiva ca ni ai repectat indicatiile probucatorului)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.