Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ford mondeo 2.0 tddi 115cp
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
paul109823
am observat ca la viteze mai mari de 100km/h masina trage dreapta. va sunt recunoscator daca imi spuneti si mie cauzele.si mi se mai intampla ca la pornire martorul abs sa mai stea pornit cateva secunde dar nu tot timpul.va salut pe toti
_Daniel_
Cati km are masina ?
Ai avut probleme cu ea pana acum ..? accidente ceva ??

Si eu mai am astfel de probleme la Astra si mereu au fost din cauza ca se mai pierde in timp presiune in pneuri.
Masina daca trage dreapta inseamna ca rotile dreapta fata sau spate sau ambele au presiuni mai mici decat cele stanga.Fenomenul este amplificat de 2 factori.
1. Viteza.. cu cat maresti viteza cu atat va trage mai serios in partea respectiva
2.Drumul este facut sa fie usor bombat pe mijloc ca sa poata sa indeparteze apa de la ploaie , deci oricare din cele 2 sensuri de mers sunt inclinare de la stanga spre dreapta.

Aduni toate acestea si cred ca asta e problema ta.Ca sa fie o problema de suspesie ... nu cred. Depinde de istoricul masinii.
Vezi ce faci cu presiunea in roti.Poate se rezolva asa

Martorul ABS se aprinde cand pui contacul .. ramane aprins dupa pornirea motorului pentru inca ceva vreme .. cel mai adesea 2 3 secunde...
Daca in interval de 10 secunde nu se stinge sunt probleme.
Uita-te in cartea service sa vezi ce alarme are.La mine daca sta aprins am defectiune la abs ; daca lumineaza intermitent am probleme serioase si trebuie sa ma duc direct la service cu atentie ca nu am frane deloc :ban:
danmatyas
eu zic sa mergi sa-ti verifici presiunea in roti, geometria la roti, sa vezi daca nu e de acolo ...daca totul e in regula la unghiuri, du-te si schimba rotile, sau gumele, intre ele.Poate sa traga din cauza gumei. Numai bine.
::::AL3X::::
Salut ar trebui sa verifici unghiurile adica geometria rotilor ! Uita-te la cauciucuri daca sunt roase pe o parte si iti poti da seama.....!!!
paul109823
Am fost si am verificat rotile si intradevar pneurile pe fata sunt uzate si jentile putin strambe,probabil de la drumurile noastre "fara cusur".asa ca am inlocuit rotile din fata cu cele din spate si se pare ca nu mai sunt probleme.oricum pneurile tr inlocuite.
multumesc pt. sfaturi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.