Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema electronica !!!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
cristian95382
Salut nu am scris de mult pe forum ca nu prea am timp, insa acum trebuie sa-mi fac timp pentru ca am o problema! Am lasat masina in stare de functionare buna in parcare dupa trei zile adica azi am vrut sa o pornesc si surpriza...nu mai vrea. Ca sa fiu mai explicit cand pun contactul se apriend toate becurile de la bord inclusiv si cele de la abs,indicator carburant,airbeg... si palpaie intruna chiar si acele indicatoare de la bord se misca si nu porneste nu cupleaza nici demaroul macar. Am observat ca atunci cand vreau sa pornesc dupa ce pun contactul pierd tot curentul incat nici geamurile electrice nu mai functioneaza numai daca iau contactul.
Ce poate fi? Ati mai avut cumva careva aceasta problema?
Multumesc anticipat!
Alexandru
foarte probabil sa se fi descarcat bateria...dupa simptome cam asa pare
cristian95382
bateria e noua si nu e descarcata are ochiul ala verde! si numai cand pun contactul pierde curent, deci ceva scurt pe undeva cred! bicycle.gif
ionut83652
ori nu ai curent ori sa zapacit imoibilizatorul ! incerca sai dai curent de la alta masina !(sau vezi dac ai curent la pornire ) l;sa ochiul ala ! si daca nu pleca nici cu alta baterie treage un fir de la plus si punel pe electromotor (este un fir separat care inrea in electromotor subtire) si cu contactul pus pornete dac e ceva electric contact imobilizator scurt !
cristian95382
am scapat usor :clapping: , am pornit cu curent de la alta masina, a pornit am facut o tura cu masina si am observat ca la miscarea volanului tot palpaia martorul de la baterie dupa care am pierdut servo directia.Am pus alta baterie si porneste perfect, bateria fiind in garantie mi-a fost schimbata fara mari probleme dar nu mi sa spus ce a avut(eu cred ca a fost ceva scurt in ea pt ca at. cand inchideam usile din cheie doua se inchideau iar doua se deschideau si invers blush.gif )

Deci pana la urma tot a fost bine ca am o baterie romaneasca :romania: , ca de era una straina nush' cand primeam alta.Un amic a asteptat dupa un bosh 6 luni de zile pana cand ia schimbat bateria!

Mersi de sugestile voastre!!! :wave:
ionut83652
cam greu de crezut ca sa bulit bateria ! eu zica ca ori na fost o borna stransa ori nu incarca ! dar vezi daca si cu asta ai acelaesi probleme insemna ca na fost bateria de vina!
cristian95382
Sigur a fost bateria de vina, pt ca am dus-o de unde am cumparat-o si au zis ca e defecta, de ce crezi ca mi-a dat alta noua? Acum totul e ok si sper sa ramana asa! biggrin.gif
florin58588
curios....spun asta pt ca mie mi se parea a fi carbunii de la electromotor....dar daca tu zici ca ti-a verificat si era defecta atunci este ok.O alta intrebare...cum naiba ca 2 usi sa se inchida pe cand celelalte se deschideau???/la aceiasi comanda din cheie???curios, vezi totusi sa nu ai alta ghiba la machineta....grija...si bafta
cristian95382
QUOTE(florin58588)
curios....spun asta pt ca mie mi se parea a fi carbunii de la electromotor....dar daca tu zici ca ti-a verificat si era defecta atunci este ok.O alta intrebare...cum naiba ca 2 usi sa se inchida pe cand celelalte se deschideau???/la aceiasi comanda din cheie???curios, vezi totusi sa nu ai alta ghiba la machineta....grija...si bafta


Exact asa cum ai scris tu aici a fost , problema e acum rezolvata, a trecut ceva timp deci totul e ok.Ei mi-au zis ce e ceva scurt in baterie de aceia facea faza cu usile, oricum e ceva ciudat dar acum totul e bine!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.