Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pornire... Si mai apoi in mers...
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
ynna73834
Buna! Am si eu nevoie de ajutor, din moment ce am un mecanic cam praf, care se chinuie de o saptamana sa imi zica ce problema are masina mea, si eu m-am cam saturat sa merg cu transportul public!
Renault Clio 2002 benzina, 1.2.
Intr-o buna zi, din senin, in plin centru, opresc la o banca, ma intorc, masina nu mai porneste. Initial, nu porneste deloc, face doar click. Ma gandesc ca e de la baterie, ca deh, mmi s-a mai intamplat... Verific daca nu cumva i-am uitat vreun proiector, far, radio, orice pornit. Nimic!
Mai am rabdare vreo 10 min, incerc din nou... Dupa multe insistente, incepe sa invarta motorul! Da, bun, dar se opreste la cateva sescunde. Asa am incercat cateva zile buna, nu doreste sa porneasca si pace! Invarte cateva secunde, dupa care moare!
Ieri, intr-un efort disperat, putin impinsa, porneste! Fericire maxima! Degeaba, pentru ca merge, dar defectuos! In mers sau cand o las pe liber pare ca se inneaca, sau ca tuseste. Tremura un pic, de parca ar vrea sa se opreasca, dupa care isi revine si merge normal.
Acum mi-e frica s-o iau din fata blocului, ca cine stie unde ma mai lasa iar!
Daca aveti pareri, ceva, va rog, ca eu una m-am cam saturat sa o tin in fata blocului. E foarte frustrant, o s-o vand si imi iau alta, dar macar s-o repar ca viitorul proprietar sa nu aiba la randul lui probleme.
Merci fain!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.