Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme aer conditionat
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Clau109146
Salut,

Am si eu un necaz.

Am un Ford Fiesta (ca masina de serviciu) cu care azi am avut un mic incident (am lovit pe cineva in spate la viteza mica - pana in 30 km/h). La prima vedere nu a parut a fi vreo problema (in afara de bara celui pe care l-am atins un pic 'sifonata'), la masina mea neparand a fi alte probleme in afara de numarul un pic strambat.

Dupa jumatate de zi cand am plecat din nou cu masina am constatat ca nu mai functioneaza aerul conditionat. Pur si simplu nu da nici un semn de viata: nu cupleaza compresorul nu porneste motoventilatorul la radiator, nimic.

Aveti idee in ce masura as putea incerca o prima diagnosticare de unul singur (cam la ce ar trebui sa ma uit)?

Multumesc.
Mariustom
Ținând cont că radiatorul de climă se află înaintea celui de răcire, se poate ca, în urma lovirii să se fisurat radiatorul și ați pierdut freonul, fapt ce a dus la necuplarea compresorului, normal.
danmatyas
si eu sunt de aceeasi parere cu colegu`. Am mai auzit un caz in care in urma lovirii unui caine s-a spart radioatorul de clima. E posibil sa ai o fisura acolo. Du-o la un control sa vezi daca pierde pe undeva freon.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.