Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Clujenii la apel.
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
onet_bogdan
De cand tot urmaresc forumul acesta am observat ca sunt multi participanti din Cluj Napoca, sau cel putin din zona. M-am ghindit ca ar fii frumos sa ne intalnim si noi undeva la un schimb de pareri sau de ce nu o bere(fara alcool) smile.gif. Astept pareri.
Kun95299
biggrin.gif ar fi timpul
serestely94734
Da ce are daca berea are si alcool??? Mai ales pe caldura asta.... Eu as putea seara dupa 19 sau cateodata in weekend cand desigur nu plec din oras.
onet_bogdan
Nu are nimic berea daca are si alcool dar eu nu conduc dupa ce beau, fie vorba si de o singura bere. Eu prefer intr-un weekend, am avea mai mult timp.
Kun95299
Eu zic sa lasam berea cu sau fara alcohol la atitudinea fiecaruia. serestely poate vine insotita de o soferita smile.gif
Si mie imi convine mai mult in weekenduri.
serestely94734
nu vin cu nici o soferita ca nevastamea nu-i pasionata de maisni. Si bine si face ca mai scap de ea....Si pt. mine week este ok doar ca eu cam 2-3weekwnduri din luna plec din oras. Eu de altfel pot si in cursul saptamanii dupa ora 19-20
Kun95299
din partea mea poate fi si dupa ora 20...
onet_bogdan
Ok, atunci sa fie dupa ora 20:00. Eu prefer undeva inafara clujului, gen Vila Tusa si mai ramane sa stabilim data.
serestely94734
Sa stabilim data si sa mai apara vreo cativa...... Daca nu punem noi 3 bazele.... 2 fabisti si un octavist!
Adr1an
Ia uite ca ies si clujenii mai in fata.. ceea ce e bine.. Cu siguranta sunt mai multi pe forum dar trebuie "trasi de maneca". Celor doi fabisti si octavistului toate respectele si felicitarile mele. Bafta si salutari! :wave:

P.S. Cred ca topicul acesta trebuia pus la off-topic.. poate vreunul din operatori se autosesizeaza. biggrin.gif
onet_bogdan
Daca tot e sa fie in timpul saptamanii atunci sa fie in mijlocul ei. Ce ziceti de Miercuri 4 iulie (fara vre-o legatura cu ziua Americii) pe la ora 20:00 la Vila Tusa?
serestely94734
Adr1an din 14 sept. pana in 24 septembrie sunt in holliday in Anglia,Wales si Scotia cu Octavia bineanteles si putem face si acolo o intalnire... Glumesc (despre intalnire) Cat mai e litrul de diesel in UK?
serestely94734
Onet imi pare rau dar luni plec la Oradea unde am o lucrare (montaj parchet) si ma intorc numai vineri..... asa ca sa o facem dupa vinerea viitoare.
onet_bogdan
Atunci ramane pe saptamana urmatoare in ceva zi. Spor la lucru la Oradea.
Kun95299
Mi i-mi convine si sapt. viitoare...Poate se mai aduna si altii pana atunci.
Id de yahoo mess. kunjanos , poate vb. acolo.
AlexTM
QUOTE(serestely94734)
Adr1an din 14 sept. pana in 24 septembrie sunt in holliday in Anglia,Wales si Scotia cu Octavia bineanteles si putem face si acolo o intalnire... Glumesc (despre intalnire) Cat mai e litrul de diesel in UK?
Tu mergi cu masina TA la aia care conduc pe partea gresita a drumului? smile.gif
vezi ca o sa fie greu... si periculos
serestely94734
Am mai condus eu pe la ei dar masina cu volan pe dreapta..... Sa stii ca sunt mai calmi si mai organizati ca noi iar condusul acolo e mult mai usor....
Adr1an
Serestely, te declar curajos ca vrei sa vii cu Fabiutza incoace. Acum, pe langa trusa de prim ajutor si trusa cu scule mai trebuie sa pui in portbagaj si o barca gonflabila.. in caz de inundatii... biggrin.gif
Intentionez sa imi aduc si eu Octavia mea la Londra pe 12 august. Va fi o aventura pe cinste. O sa fim doi soferi totusi.. eu si cu tatal meu.. nu m-as incumeta singur la drum.. asa ca poate o sa organizam o intalnire pe undeva prin Marea asta Britanie..

P.S. Serstely, imi cer scuze ca nu am mai raspuns pe private dar nu dau la net decat mai rar.. tinem legatura totusi.
serestely94734
Adr1an eu am octavia TDI nu fabia!!!! Sa-ti faci un calcul cati euroi te va costa benzina pe tine si cati euroi pe mine motorina pana la Londra sa vedem care este diferenta reala intre 1,6 benzina si 1,9 TDI!!!! Pe unde o iai prin Hu-AU-DE-Belgia-FR??? Eu deja mi-am luat biletul si la ferriboat din Dunqerque spre Dover. ti-ai luat biletul la ferry ,cat a fost?
Adr1an
Scuze pentru confuzie!! Traseul ales este Ungaria-Austria-Germania-Belgia-Franta (mai precis pe A3-ruta folosita de tiristi) si fac trecerea pe la Calais-Dover din cauza ca e cea mai rapida ruta pe apa(1h:30min).Biletul de ferry nu l-am luat inca pentru ca nu am exact data de intoarcere plus ca nu vreau sa ma stresez cu ora X ca trebuie sa ajung la ferry.. daca intarziu nu e bine.. daca ajung prea repede nu vreau sa fac plaja in parcarea din Calais.. asa ca o sa il iau la fata locului.. pretul pentru dus Calais-Dover la P&O(cea mai ieftina companie, dupa parerea mea) variaza intre 50-70 lire.. depinde de ora la care vrei sa treci.
Singura chestie care o mai am de facut este sa imi instalez tempomatul la Compexit cand ajung acasa.. nu vreau sa ma pornesc la drum fara el..
Daca aveti ceva sugestii in legatura cu ruta aleasa sau eventuale trucuri-smecherii ajutatoare va rog sa iesiti la inaintare..
Si o sa tin un jurnal de bord cu timp, cheltuieli, benzina, etc..
serestely94734
Cam tot pe ruta aia o sa plec si eu. Apropo cat costa taxa de drum in HU su Austria?? Eu mi-am luat dus-intors la ferriboat cu trecere din Dunquerque compania Norfolkline cu 51 pounds (dus intors!! ) pt. octavia+2 persoane. Bineanteles cu date fixe dar eu le stiam orele deja la care va trebuii sa traversez. .. Pe unde prin europa este mai avantajos de alimentat? Oricum eu daca fac plinul in Bors ajung lejer la Munchen apoi mai fac un plin si ajung la Londra. Cat este litrul de diesel in Anglia? Ca o sa am si pe acolo de facut vreo 3-4000km prin Anglia,Wales si Scotia. Parca nu aveai o Fabia acum cateva luni???
onet_bogdan
...si revenind pe plaiuri mioritice, noi cand o sa ne intalnim? (ma refel la cei din Cluj). Saptamana viitoare ar fii ok ?
Kun95299
Mie i-mi convine de luni pana joi dupa ora 18:00. Da puteti fixa si alta zi/ora, ca i-mi fac eu timp smile.gif
onet_bogdan
Atunci incercam inca odata.
Miercuri ora 19:00 la Vila Tusa, asta in cazul in care vremea ne permite.
bebeko
Si pana la urma nimic ? Ati abandonat planul ?
onet_bogdan
Eu cred ca nu dar e mai greu sa ne hotarim. Sper sa ajungem sa ne intalnim cat mai curand.
Kun95299
ok, se pare ca intalnirea de sapt. asta nu mai este valabila. pacat sad.gif
onet_bogdan
De saptamana viitoare ce ziceti?


Se pare ca nu sunt asa de multi clujeni prezenti smile.gif
bebeko
Hopa, de ce mi-a fost sters post-ul ????
Pentru ca am facut reclama la alte forumuri ??? :puke:

Mda, am recitit acum regulamentul si intradevar este interzisa reclama.
Dar o sugestie macar sa ne intalnim si pe alte forumuri, poate ramane valabila ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.