Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce stiti despre RENAULT VEL SATIS, cu motorizare diesel?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
fredy103262
Ce parere aveti despre Renaultul Vel Satis?Am intrat pe net si am observat ca nou, un autovehicul din asta , cu motorizare diesel, costa in Franta intre 45000-50000euro.In schimb, daca cumperi unul second hand, cu aceasta motorizare, avand anul de fabricatie 2004-2006, poti sa il cumperi incepand de la 11000euro.Fiindca devalorizarea este foarte mare, as fi interesat sa aflu care sunt cauzele.Prezinta vreun viciu de fabricatie?Nu sunt fiabile?Astept cu interes eventualele informatii despre acest autovehicul.
ncristi
Sunt foarte fiabile si au prezentat vicii de fabricatie la inceput. Ce insemanu aceste vicii:

- anumite ornamente se deprindeau (la primele modele)
- motorul de 2.2dci a avut urmatoarele plrobleme:
- o subdimensionare a turbinei
- valva egr a avut un viciu de proiectare - adica materialul din care era proiectata favoriza depunerile de partucule si se infunda. Au fost facute mai multe interventii (interiorul valvei a fost tratat cu inox, a fost recalibrat modulul turbo etc ) si ultimile modele ale acestor motoare sunt OK.

Mare atentie ca multe exemplare care ajung la noi sunt manarite la kilometraj ori au probleme foarte grave - de unde si pretul foarte scazut.

Un alt punct negativ - servisarea este scumpa si lumea nu se prea pricepe la act modele, destul de rar la noi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.