Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme la ralanti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
ciulica108889
Salut.
Am un Ford Mondeo Ghia TDDI de 115 cp.
Problema este ca la pornire, dimineata sau dupa ce sta 6 - 10h nepornit, are niste fluctuatii la mersul in gol. Treaba asta tine cam 1 min. dupa care ralanti-ul se stabilizeaza si merge de mai mare dragul.
Intreb pe cei avizati sa-mi raspunda: de la ce sa fie?
Mentionez ca in afara de aceasta problema nu am nimic ce sa reprosez masinii. Ne intelegem bine si pina acum, de 2 ani, nu mi-a facut absolut nici o problema.
Multumesc!
ValiR
Interesant, pentru ca de o situatie similara am si eu parte la Albea, 1.4 pe benzina... din cand in cand. Nici eu nu am gasit cauza.
danmatyas
la fel face si al meu dar dupa ce il tin nepornit cam 2 zile. tremura nitel pentru 10-20 secunde dupa care intra in normal. nu e motiv de ingrijorare.
releus
Aceiasi problema o am si eu : la pornire , dimineata mai ales, turatia motorului ajunge la 2000rot/min,apoi dupa 2-3 secunde la 1200rot/min, iar dupa 5-6 secunde scade pana se opreste motorul.Incerc din nou , acelasi lucru , insa nu se mai opreste motorul si se opreste turatia la 1200rot/min. Merge cam 2 minute dupa care turatia se stabilizeaza la 8-900rot/minut.Am ford fiesta achizitionat de 3 luni( nou-nout). Deci din moment ce s-a incalzit motorul , aceasta problema dispare.
TransportVL
aceiasi problema o am si eu

Cineva mi`a spus ca poate fi socul ...nu am verificat
ssergiu
Asa am patit si eu la vw golf 4 motionTDI dupa un aditiv de motorina si un schimb de buji sa rezolvat problema acum face asa c max dar un prea am chef sa schimb bujiile deocamdata merge nasol 20 30 sec dupa care isi revine orcum cind fac schimburile vreau sa schimb bujiile si sper ca acestea sa fie ca si la golf pt ca nu lucrau toate la fel mergea cu trepidati ba se oprea si dupacare isi revenea .VEIFICATI BUJI .Mult noroc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.