Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alarma prea insensibila?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
cod
Mi-a fost montata o alarma viper 350 HV pe masina. Daca incerc sa deschid usile cu cheia suna. Daca incerc sa o zgaltai, sau sa o lovesc (in roata si doar cat ma tine inima) nu se intampla nimic.

Aveti idee, este prea "insensibila" alarma (am inteles ca se poate regla), sau e vorba de altceva? Daca da, merita sa merg inapoi la Porche sa le spun sa o regleze?

Multumesc,

Daniel
Kata
nu e prea insensibila, e normala.
banuiesc ca n-o lovesti prea tare ca e noua biggrin.gif (s-o stapanesti sanatos!)

eu am o corolla si nici la a mea nu porneste la zgaltaieli, si e foarte bine. daca ar porni la vibratii ar porni si la toate tractoarele si pisicile care-ti trec pe langa si ai fi doar unui din acei multi enervanti posesori de masini ale caror alarme innebunesc toti vecinii...

probabil ca alarmele noi respecta ceva norme de poluare fonica - bravo lor, ca deja m-am saturat de concerte din astea...
cod
Multumesc de raspuns. Daca nu e o problema, atunci e ok. Oricum, sper sa nu aflu niciodata daca suna la impact sau nu biggrin.gif
Kata
daca chiar vrei sa te linistesti de tot cel mai bine ii intrebi chiar pe cei care au montat-o sau citesti cu atentie manualul alarmei.

bafta sa nu patesti nimic, din pacate daca ti-o loveste cineva cat e parcata degeaba suna si alarma... ca ori nu auzi ori pana ajungi la masina nu-l mai prinzi oricum.... asa ca tot mai bine e fara senzorul ala de vibratii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.