Help - Search - Members - Calendar
Full Version: imi apare cheia in bord si nu mai trage masina...
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
alin67345
mio aparut dintr-o data cheia in bord si masina nu mai trage....se tureaza dar nu trage...din cand in cand mai dispare cheia si iar trage...dar imediat apare din nou si nu trage...nuj ce poate avea...eu cred si sper sa fie filtru de motorina..k mi se pare k mai are si cate o trepidatie la motor...nuj ce poate avea....astept de la voi un raspuns va rog!!e vb de un astra din 2001 20dti
alin67345
azi am fost la un service si am schimbat filtrele de aer si motorina...si degeaba ca tot nu trage motoru si nu o disparut cheia din bord...sa uitat cineva la turbo care functioneaza bine...la electrovalve la fel fct bine...si cica este o tija care se actioneaza cand accelerez si trebuie sa se miste in fct de cum accelerez si cica aia ramane blocata...nam putut sa fac mare lucru...maine merg sii fac un tester sa vad ce are...sar putea sa fie o eroare?sa sterg eroare si sa mearga?ast o parere de la voi o seara buna!
ionut83652
de obicei debitmetrul e cauza turbina dac nai umblat la ea nar trebui sa ai probleme oricum poti incerca manual sa vezi dac lucreaza tija!
alin67345
turbina functioneaza perfect nam umblat niciodata la ea...azi mam uitat la debimetru de aer..lam scos si merge si mai greu fara el...deci nui nici debimetru nici turbo...nuj ce poate avea masina asta...electovalvele functioneaza toate...tija aia se misca...am verificat aproape tot... nuj...altceva ce ar fi...testeru sper sami zica...
ionut83652
poi ar mai fiinjectia (dar nu se aprinde martorul de bord ) vezi exact la tester !
maiandrei
Daca ai eroare "masinuta cu cheita", mergi la tester.
Pot fi mai multe cauze si e greu de dat cu presupusul.
tudor69477
Ia vezi acilea:

http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...&highlight=
ion95129
salut.Nu stiu daca ai rezolvat problema, chestia e ca eu stiu problema ta. Am masina la fel, motor la fel si.....aceeasi problema. Nu te duce cu masina pe la toti meseriasii ca te fac la bani. Tu ai un furtunas iesit. Undeva in dreapta, spre baterie, sunt niste furtune subtiri care intra in niste mufe de cauciuc, un fel de avans vacumatic. Eu am patit asta dupa ce am fost sa spal motorul si baiatul de la spalatorie mi-a scos furtunul de acolo. Greu mai ajungeam la 100km/h. masina se tura dar parca cineva calca ambreiajul si nu mai tragea . in momentul cand nu tragea se aprindea becul in bord. Am avut noroc ca am vazut furtunul iesit, dar....dupa ce m-am chinuit sa merg asa cu ea 160km. daca nu intelegi exact ce iti spun suna-ma la 0-7-2-2-7-6-0-5-0-7.
Bafta
ionut83652
nu neaprat ! pot fi furtunele(plural is mai multe ) iar becu se aprinde doar la o pierde puternica de pressiune de pe galeria de aer ,egr turbo injectie senzori :debitmetru senzor supraalimntar senzor pozitie ax cu came ,sonda lamba ! is multe iar becul din bord insemna eroare nu indica ceva anume si la un bec de frana ars se aprinde !pe tester se vede care e problema!
ion95129
QUOTE(ionut83652)
nu neaprat ! pot fi furtunele(plural is mai multe ) iar becu se aprinde doar la o pierde puternica de pressiune de pe galeria de aer ,egr turbo injectie senzori :debitmetru senzor supraalimntar senzor pozitie ax cu came ,sonda lamba ! is multe iar becul din bord insemna eroare nu indica ceva anume si la un bec de frana ars se aprinde !pe tester se vede care e problema!


Domnule, eu nu ma refer strict la martorul din bord, ma refer la faptul ca masina se tureaza dar nu trage. Asta problema am avut-o eu si o are si omul nostru. Stiu si eu ca apare cheia in bord pentru muuuuuuulte chestii dar simptoma lui ma duce exact cu gandul la furtunase (care da, sunt mai multe). Stii, sunt unii mecanici care profita de naivitatea-nestiinta-contul in banca al unora dintre noi si chiar daca stiu care e problema, o vad, te pun sa schimbi cate toate pe la masina sa-si faca ei planul la piese schimbate si apoi, la final, iti infig furtunasul in gaura lui. Soferul zice: "destept dom`le mecanicul asta.Mai vin la el...."
-Contrazice-ti-ma!
ionut83652
cred ca aici ai dreptate dar nu stiu cat o fac ca sati ia banii sau cati stiu exact ce sati fac la masina o iau si ei pe incercate ! pe la reprezentante se mai schimba si piese de aiurea dar asta e traim in ROMANIA!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.