Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pornire primera p12
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Nissan
Razvan108687
Salut!
Am o primera p12, noua, de o luna si jumatate, cu 4000 km la bord.
Duminica trecuta masina a stat in soare toata ziua si cand am vrut sa o pornesc, seara, n-a vrut. prima data cand am pus cheia pe demaror, luminile la bord se diminuau ca luminozitate si... nimic. Am dat cheia pe pozitia de accesorii, inapoi pe demaror si a inceput sa invarta motorul, dar... n-a pornit. Parca n-ar fi avut benzina. Am lasat masina o jumatate de ora, intre timp soarele coborase si masina ajunsese in umbra, am "dat" o cheie si a pornit.
Joi, masina a stat in soare de la 1 la 4 si jumatate si s-a intamplat la fel. Am impins masina la umbra si seara, pe la 7, a pornit.
Dupa episodul de joi am "pazit" masina de soare direct.
Ieri am fost la service si au gasit masina in "lock mode". Au deblocat-o si m-au asigurat ca nu vor mai fi probleme. Am intrebat cauza si au spus ca a fost o eroare in soft. Mai gasisera si cateva erori nats.
Vreau sa mentionez ca - si nu e pe sistemul "sefu', era sa aveti o scama!" biggrin.gif - ca baietii la service au fost foarte amabili si foarte rapizi. Chiar daca nu sunt eu convins ca totul e ok cu masina... biggrin.gif
Zilele astea am nevoie de masina, asa incat am sa o mai "pazesc" de soare, dar in week-end am sa-i fac proba de "bronzat"...

A mai patit cineva asa ceva?
Multumesc
Catalin70285
nu am patit si nici nu am mai citit de asa situatie,probabil daca au aparut erori in NATS(Nissan Anti-Theft System) atunci mai mult ca sigur "baietii amabili" au omis ceva in montarea alarmei ori nu e foarte compatibila cu sistemu. si apropo primera p12 este imposibil de furat deci are un sistem bine pus la puncthttp://www.wall-street.ro/articol/Internat...r-de-spart.html
Arheopterix
Cea ce a scris Catalin,ni-a adus aminte de ziua in care am montat alarma pe masina.
Am fost la un service autorizat /agreat de Badsi.
Am stat aproape 6 ore sa monteza alarma.Desi lucrau cu Nissanuri in modcurent,si-au prins urechile cu a mea.Avea mici diferente in electronica fata de cele fabricate in europa.
Si-au cerut scuze de 1000 de ori .
Se poate de aici sa ai problema.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.