Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sfat cauciucuri Lancer 1.6
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Mitsubishi
Marius99090
Nu sunt bucuros ca trebuie sa scriu cele de mai jos dar nu am ce sa fac. Fiind din pacate bucurestean, am gasit sambata seara masina cu 2000km parcursi cu rotile de pe partea stanga taiate. Nu am blocat pe nimeni, nu am parcat pe locul nimanui, nu am lasat masina in drum. Cine le-a taiat a facut asta bine, pentru ca sunt taiate chiar langa talon in mai multe locuri si nu se pot repara.
Crezand ca voi obtine ceva de la asigurarea "full casco" m-am gandit sa rezolv pana in felul urmator: am montat pe stanga fatza roata de rezerva, iar cu unul din cauciucurile taiate am mers la o vulcanizare si i-am pus o camera, provizoriu (pentru a putea pastra taieturile drept dovada pe cauciuc). Acest cauciuc cu camera l-am pus pe stanga spate.

As avea nevoie de ceva sfaturi acum. In primul rand, daca faptul ca rotile de pe fatza nu sunt la fel poate dauna (roata de rezerva are janta de tabla, in vreme ce pe dreapta am janta de aliaj). La mers se simte destul de ciudat... in plus aseara cand am ajuns acasa m-am uitat la roti si era fierbinte janta de tabla...

In al doilea rand, ma gandeam sa incerc sa transform aceasta mizerie in ceva pozitiv... si daca tot mi-au taiat rotile, sa fac o fapta buna si sa cumpar direct cauciucuri de vara... poate in prima faza doar 2 pentru partea din fatza, si peste 1-2 luni inca 2...

Faza cu taiatul m-a prins intr-un moment destul de nasol... masina am luat-o pe 15 mai de la dealer... si eram intins la maxim cu cheltuielile... am mai dat si pe mp3 player si pe numere provizorii, prima inmatriculare, etc... mai grav este ca nici macar nu am gresit cu ceva ca sa ajung in situatia asta... singura greseala presupun ca e faptul ca m-am nascut in bucuresti.

Vreo recomandare de cauciucuri pentru lancerul meu schiop ?
Va multumesc anticipat si imi pare rau ca am scris atat de mult.
Mariustom
Tizule, cu părere de rău pt ce ai pățit, dar îți zic că acest topic nu mai trebuia deschis, cu 4 ore după unul aproape identic (la subiect identic), postat acolo unde trebuie, și unde ai primit deja răspunsuri, așa că, acesta se închide !!!

PS: nu trebuie să-ți pară rău niciodată dacă ai scris mult, doar să scrii cu folos :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.