Help - Search - Members - Calendar
Full Version: siguranta auto
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Valeriu Razvan61497
mai dragi forumisti sunt foarte suparat, motivul:
in 2 luni mi-au spart de 2 ori masina in bucuresti in cartierul drumul taberei, cum vad masina cu numar de provincie cum hop pe ea.
Dupa cum spune si titlul postului as dori sa primesc niste pareri legate de alarme auto ( rog moderatorul daca se poate sa faca rabat de (reclama ) pe acest subiect.
Ma intereseaza marci mediu-high end cu 700000000000 de senzori si posibilitati transmitere la distanta cat mai mare etc, cred ca ati prins ideea.

Va multumesc
TLS-09
S-a mai discutat pe forum si la http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...ght=alarme+auto
adi.mitrea
Nu m-am obosit să văd dacă în linkul dat de TLS-09 scrie și altceva decât despre alarme.

Ideea este următoarea: Hoții nu sparg o mașină ca să se distreze, ci ca să fure ceva. Deci nu lași nimic în mașină care să poată fi furat și scapi de belele.

Eu am uitat-o pe a mea descuiată de mai multe ori, pe mai multe străzi din Rahova (cartierul în care locuiesc), un alt cartier vestit pentru spargeri auto, poate mai vestit decât Drumul Taberei.

Alarma nu mi-a fost până acum de niciun folos și sper să nu-mi fie vreodată! :boxing:
ionut83652
poi o alarma destepta are senzor de perimetru senzor de inclinare ,senzor de interior si senzor de vibratii si pager care te anunta si pe tine ca se intampla ceva cu masina pareca vazusem un ,,matt,, cu toate astea pe la vre 3,5 mil !cea mai ieftina cu toate doatrile!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.